16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Iy 0 verdik yine kupona sictilar bi boka yarayin lan bir kere

Ulan ne gol attı be Tarik Elyounoussi :asd22: :asd22:

bu tinerciler iyi alıştı kafa atmaya

şereften bahsederler bir de.

Aziz basganimizin tabiri ile "Cordozo"girmeli. Feneri elemisti bugün de Besiktasi elesin Cordozo reis.

Herşey lehlerine giderken bir anda zekası kıt bir futbolcu yüzünden elenme eşiğine geldi mallar.Umarım yenilipte elenirler.

Ms1 dedim tiner iciyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Mentalitesini hiç beğenmiyorum ben de malesef.Öne geçince üstüne yatmaya çalışmak bizim olayımız değil.Öne geçtiğimiz 3 maç oldu 3'ünde de geri çekildik golleri yedik.Bizim olayımız bu değil.Maç berabere olunca da başı kesik tavuk gibi ne yaptığımızı bilmeden oynuyoruz.Bu şekilde öne geçtiğimiz her maçta kalan sürede eziliriz
Onu genelde hocalar istemez oyuncular kendileri çekiliyorlar

Bizim oyuncularda zaten fiziki olarak bitiklik var hemen yoruluyorlar mal mal top çevirerek dinleniyorlar geride :)

Karabükte genelde yendiklerinde 2-3 tane atıyorlardı ve böylesine bir çekilme olduğunu görmedim

Karabük orta sahası bile istenildiği şekilde tempo yapar bizdekiler leş

Tempo yapamazlar,fiziken bitikler anca mal mal pas yaparlar

Kadro yapısının ve oyuncularında katkısı var bunda

Tudor'un benimsediği taktik ve mentaliteye uygun bir kadro oluşursa,seneye bambaşka bir Galatasaray olur.

Beklediğimiz özlediğimiz Galatasaray'ı izletir bize ama Mehmet Özbek dallamasının uzak durması şart.

6 orandan MS2 oynamistim. Hadi Olympiakos.

Beşiktaş'ın kaleye gitmesi yeterli ben olsam Şenol Güneş'in yerinde taktik maktik yok bam bam bam derim rakip takımın kalesi boş nasılsa 1 tane at yat plan basit.

Yine bizim Hamburg maçı aklıma geldi. Ulan Guerrero!

10 kişi kalmasına rağmen ipler bjknin elinde, Oly'de hiç iş yok. Kaleciyi geçtim sol stoperleri tam bomba.

Bu bjk son 5 haftaya 12 puan onde girse bile sampiyon olamaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seba reis girsin çeksin fişi.

Geri
Üst Alt