16/17 Son 16 M:2 | Beşiktaş 4-1 Olympiakos | MS | 16 Mart | TRT 1

Bu sonuçla birlikte dursun'u bir kez daha analım

Allahın belası pislik herif

TapaTalK

105323b.webp

:d

Avrupa liginde ceyrek finale yukselmek buyuk zafer degil ama bu maci 10 kisi 4 e getirmek de kolay degil
şimdi baktım on kişi kaldıklarında skor 2-1, devreye kalmış on dakika.

Kendi sahanda kondisyonun yerinde ise tur motivasyonu ile bu skora getirmek o kadar zor değil.

Üstüne birde olympiakos gibi alt sınıf bir takıma karşı üçüncü golü bulduğun zaman dördüncü gol zor olmaz. Üstüne birde kaleci ikramda bulunmuş galiba.

Ilk macinda bu macinda kirilma noktasi 38 yasindaki cambiasso yerine marin denen malin girmesi ajan gibi herif bunu gordukce ruhum darlaniyor butun enerjimi cekiyor hayrovic 2 yavsak
Tipleri de benziyor bunlar babadan ogula nesil herhalde

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inler'i 90'da sokuyorlar. Bizde direkt ilk 11 oynayabilecek adamdan bahsediyoruz. Ve toparlar orta sahayı.

Yalnız şaka maka çok kötü takımlar var, kargaların final görmesi hiç de sürpriz olmaz şu tabloda.

Antalya bu hafta kazanırsa ben göreceğim o uçan kaçan 'efendi' BJK'yi sene sonuna kadar.

Yeter ki bu hafta biz kazanalım onlar kaybetsin.

beşiktaş iyi top oynuyor eyvallahda bu noktaya gelmelerinde bizim ve fenerin asırı kötü durumda olmasının payıda var adamları ligde zorlayacak bir tek ibb var, psikolojik olarak rahatda çıkıyorlar maçlara.

Kayseri bu olyden ıyı takım o kadar cöp 1 takımı yendiler ve seviniyorlar

Beşiktaş Lyon, Roma, Manu, Gladbach dışında her takımı eler.

oly kötü takım ligleride kötü oly dışında elle tutulur bi takım yok

benim anlamadığım 14e 18e nasıl oyuncu satıyolar devre arasında

Geri
Üst Alt