16/17 Son 16 | Medipol Başakşehir 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat | ATV

Akhisar gibi takım olmayınca karşıda, rezil oluyoruz işte böyle. Akhisar maçında bir bok zannettiler kendilerini mallar.

Ya arkadas ben kafayi yiyecem. Bu selcuk neden elestirilmez nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen?????????

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selcuk senin ayagini s....yim amk gazetesi. Herif daha yanindaki adama bile pas atamiyor. Eskiden en azindan yan pas geri pas uzmaniydi, simdi onu bile yapamiyor s...tigim.

Cenk senin de sulaleni s...yim. Allah cezamizi verdi Muslera ile Sneijder'i sakatlayarak. En buyuk umudumuz ikisiydi. Macta umut bile birakmadi. Kagni Selcuk'a kaldik. Bruma da aralara dalmaya calisiyor birkac kez ama tek basina bir sey yapamiyor. Sokarim boyle ise. Bu mac biter. Mucize lazim.

Galatasaray taraftarı ilk yarı sonunda "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" şeklinde bağırdı.

ovv daha tasiyormus

Puahahahha devre arası köfte ekmek ısmarlarlar onlara
Onlarda susar eeşşşşşeekkk gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk inşallah aşil tendonun kopar da futbol hayatın biter.Allah belasını versin senin gibi futbolcunun.Bu t.direktör görünümlü gerizekalıyı ocakta kovmayan yönetiminde Allah belasını versin.Onun kaleciye paslarla süslenmiş total futbolunu mkyim ben.

Muslera ve Sneijder oynadigi surece, Rodriguez takima adapte edilirse ve Chedjou-Hakan tandemine donulurse, Linneste sag bekte oynarsa yenme ihtimalimiz yok degil
Katılmıyorum sol bek daha rezil gollerin ikisi de soldan,rezil sabri carole dan daha iyi sirf sabri diye dogrulari yazmayacak degiliz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk Allah seni bildiği gibi yapsın..Sana o sözleşmeyi yapan Ünal Aysal ada selam olsun

Alın işte Ben dedim bunların hepsi Aysal'ın suçu diye. Kardeşim de benimle aynı fikirde. Yoksa komisyon transferi olarak yerlileri alan, kulübün mal arlığını peşkeş çekenlerin suçu yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcuk seref yoksunudur

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu beceriksiz dursun'un 1 tane iyi transferi yok

Bu adam gitmezse bu takimdan bir cacik olmaz

Lan sokacam Josuesine illa aynı mevkide oynayan adam sokmak zorundamısın ? Sok Ereni, koy arkasına poldiyi.

Adam gibi yönetim olsa Selçuk'u 2 sene önce kapı dısı ederdi veya adam gibi taraftar. İkisi de bizde olmadıgına gore her maç 10 kisi oynamaya devam.

Selçuk un ilk yarıdaki istatistiklerini bulabilecek biri var mı renktaşlar? Çok küfür ettim çoooook

Sneijder sakatlanınca eyvah dedim. Dediğim kadar oldu.

İkinci yarıyı izlemeyi düşünmüyorum.

Küçük sürüngenlerin geçen hafta Konyaspor karşısında oynadığı futbola bak. Bizim düştüğümüz hale bak yazıklar olsun.

Gölge presin mucidi mustafa sarp. no look pasin efendisi baris özbek bile selcukdan su an daha iyidir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Seneye Selçuk, Sabri, Semih, Carole olursa vay halimize. Selçuk bu takımın el frenidir. Adam geri pas için doğmuş sanki. Top ayağına gelince ne yapacağını şaşırıp hemen geri ve yana oynuyor. Burak varken alışmış defans arkasına top atmaya. Biraz dikine oyna be kardeşim. Al ver. takımı yönet. Hızlandır oyunu. Sorumluluktan kaçıyor resmen. Top benden gitsin kim oynarsa oynasın. Penaltıya geldi mi hemen topu alır eline. Takımın en fazla para alan oyuncularından. Ama beş kuruşunu bile hak etmiyor. Selçuk'u gönderip daha ucuza sağlam bir orta saha alınabilir.

bu selçuk tan da carole dan da bir bok olmaz 2sini de çıkar linnes ve eren i al

Geri
Üst Alt