16/17 Son 16 | Medipol Başakşehir 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat | ATV

iyi teknik direktörler ciddi takımlar karşısında ortaya cıkar ama biz başakşehire karşı pozisyona bile giremiyoruz

muhtemelen bol bol sövecegimiz bir mac olacak

Ulan yine mi tetikciyi verdiler.

iyi teknik direktörler ciddi takımlar karşısında ortaya cıkar ama biz başakşehire karşı pozisyona bile giremiyoruz

muhtemelen bol bol sövecegimiz bir mac olacak

Niye giremiyoruz?
1-2 yenildiğimiz maç tek kale oynamıştık kalecileri çok top çıkartmıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre'yi markajla oyundan sogutmamiz lazim

Basaksehir'in Kilit ismi emre

Melo Emre'den daha zeki olduğu için maç içinde yiyordu, Emre de Jong'dan daha zeki geliyor bana attırabilir gibi oyundan.

De Jong ama o kadar kolay kolay tahrik olan bir adam degil. Sert oynuyor evet ama Melo gibi rakibi de sindiremiyor ne yazik ki.

Melo dedik hüzünlendim yine.

Vallah bir daha zor gelir onun gibisi. Nasil yillarca Hagi'yi özlediysek Melo da ayni sekilde Melo'yu da özleyecegiz. Aynisi Muslera icin de gecerli bir gün giderse yeri nasil dolacak düsünmek istemiyorum bile.

Ligde ki maçta bunlara karşı 1 pozisyon bulmuştuk onu da Eren boş kaleye ıskalamıştı.Tek golümüzü de duran toptan Sinan atmıştı.Bu maçta da fazla pozisyona girebileceğimizi düşünmüyorum maçın uzatmalara gitmesi çok olası.

Hagi ve Melo mu

Hagi

ve Melo mu

HAGI ve Melo mu

HAGI VE MELO MU

Aga ikisini kiyaslamiyorum ki yapsam sacma ötesi olur zaten. Ama Melo nun da benzer bir sekilde unutulmayacagi kesin, o konudan bahsediyorum ben.

Bunlar öne cikan adamlar, gerek performanslari ile gerek karakterleri ve kisilikleri ile.

Son düzenleme:
Başakşehir-Galatasaray maçının iddaa oranları:

2.15 Başakşehir
3.10 Beraberlik
2.40 Galatasaray

0587163001433278320_filepicker-1050x375.jpg

Mete denen tetikciye ragmen alacagiz bu maci.

Geri
Üst Alt