Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben umudumu kestim rdas Sikecilerin mac +3.5 a kadar gider. Durum onu gosteriyor
niye özellikle 6. bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun.
İkinci yarıyı izleyeceğim. Belki gelir dur bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turu geçse de ilerisi zor kadro çok ruhsuz. Herhangi birşeye inançları yok.Fenerbahçe'miz burdan finale çıkar mı sizce?
Bende ilk yariyi izledim 2 gol atildi, totem olarak kapattim 2. yariyi izlemeyecegim insaAllah boyle biter![]()
Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece Fenerbahçe'yi Avrupa'da bile asla desteklemem.
Neden mi? Bugün Fenerbahçe 3-2 kazansa 2-1 kazansa yarın Fenerbahçe'nin iyi oynadığı yönünde bir algı yaratacak Aziz Yıldırım medyası. Türk futbolundaki kutuplaşmanın mimarı olduğu da zaten aşikar.
Feristahi gecip baskan olsun desteklemem bu sikecileri Aziz baskan yine bizim Efsanemiz![]()
Ali Koç gibi bir beyefendi gelir, Özhan canaydın gibi centilmen bir başkan olursa neden nefret edelim. İnsan gibi futbolumuza sporumuza rekabetimize bakarız.
"Aziz Yıldırım başkan oldukça biz çok şampiyon oluruz" demek de ayrı bir tartışma; haklısınız![]()
Feristahi gecip baskan olsun desteklemem bu sikecileri Aziz baskan yine bizim Efsanemiz![]()