#16 Cédric Carrasso

Tamam yahu kötü bir şey demedim. Sadece bugüne kadar cevabı merak edilen sorunun cevabı belki bu durumdur demek istedim. Tamam vurma.

Kilolu olması bir sorun tabii ki dikkat da çekiyor haliyle ama mazur görülebileceğini belirttim. :DD

Güven falan vermiyor ciddi bi maçta kaleye geçerse anlarsınız adam kalecilik yapmayı unutmuş

Kalede Eray bile olsa gol yemezdik muhtemelen. Abartmaya gerek yok bence de. 1 maçlık idare etmiş oldu.

Geri paslarda toplara çok iyi vurdu.Hatta sağ, sol farketmedi.Çok temiz ayağı var.Bu konuda musleradan iyi...
Yan toplara falanda iyi çıktı..Hani yaşı, kilosu ve uzun zamandır maç yapmaması çok büyük handikap.Fakat iyi kaleci olduğu belli..

kaleciler 70 yasında yaslı insanlar gibi inatçı ve huyları degismeyen oyuncu tipleri kafalarını kessen huyları degismiyor maalesef

misal tafo bizim nando ya yan toplara mutlaka cıkması gerektigini hep anlatıyor hem uygulatıyordur ama iste kaleci kafası adam gencliginde ne ögrendiyse aynen devam

fransız muhtesem bir kaleci degil belki ama bizim gibi yan toptan cuvalla gol yiyen takımda yan toplara cıkan kaleci görünce taraftar sahipleniyor haklı olarak

dizinin üstüne bile yatamıyordu normal ameliyat olması gelecek sezon iyi bir kaleci iyi bir yedek almak farz olmuştur.

tam sakatlanacak zamanı buldu ya.. Yok böyle şanssızlık.

Cedric Carrasso, bugün sponsor hastanemiz Medical Park’ta sol dizinden başarılı bir operasyon geçirdi.

Gece yarısı ameliyat edilen Cedric Carrasso, 1 ay sonra forma giyebilecek. (Futbol Arena)

Noldu da ameliyat oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evde dizlerinin üzerinde fayans yaparken mi sakatlandin

İki gün önce sol diz iç menisküs ameliyatı olan Cedric Carrasso, salon çalışmalarına başladı.

Maç biter bitmez koşup Muslera'ya sarıldı samimi bir karakter

Muhtemel 11 de yok?
Fatih hoca da taktı mi takıyor yağlı fransızımız

Antalya maçında oynamıştı esasında iki ayağı da düzgün bir kaleci. Ama gördüğüm kadarıyla dizleri kaldırmıyor artık. Yine de her türlü Eray yerine Carrasso'yu görmek isterim yedekte. Sezon sonu zaten ayrılacağı kesin. Muhtemelen şampiyonluk yaşayarak emekli olur.

Geri
Üst Alt