16 Futbolcu Gönderilmelidir

tumblr_ll45qr3T9N1qfeod9.gif

zaten gofretim bitti :/ şampiyon olunca konusuruz murhancım bu konuları

yaş kaç sincap

FM mi oynuyoruz murpy. Orada bile yapamayız bu hamleleri gerçi

Katı atık istasyonu gibiyiz.
Gönder gönder bitmiyor bu çöpler.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
sezon basindan beri 13-14 adamla götürüyoruz zaten

kadro dar diyorsak oyuncu olmasina ragmen hic bir halta yaramayan su isimler yüzünden diyoruz

tudor gittikten sonra pek degisiklik olmadi yani. nagatomo alindi, donk iyi oynuyor bi de rodriguesin form grafigi epey yükseldi

yedek bekledikleri halde gram ilerleme kaydetmeyi düsünmeyen meymenetsizlerle dolu takim. adam soyunma odasina telefonla dalip sabahin köründe instagrama video atma pesinde, daha ne olsun. bir de zam istiyor.

kasimpasanin forvetine yilda 2 milyon garanti para veriyoruz, adam geldiginde bir 4-5 mac oynadi, bi antalya deplasmani kazanirdi ve bu sezon da 3 mac fln anca oynadi. sakatlanmasi bile bir sey degistirmedi, kimse eren derdiyokun arkasindan aglamiyor

Son düzenleme:
Evet ilk defa mehmet cansun döneminden sonra takım kadromuz 23 kişiye inebilir teknik olarak bu sezon ki amacımız 23 kişi olması yani 16 futbolcu gönderdik yerine 16 futbolcu aldık aynı şey. Kadro yetmez diyenlere dünya kupasına bile 23 kişilik kadroyla gidildiğini uefaya 23 kişilik liste verdiğinizi hatırlatırım.

Galatasaray'ın futbolda zarar etmesinin tek sebebi 40 kişi üstü kadrolardır. sen bazılarını kiralayarak göndersen yahut altyaapıyla antrene ettirsen de aslında kendini kandırmış oluyorsun zira bu adamların maaş yükü yine omuzlarında en fazla bir kısmını kurtarabiliyorsun. Yahu bursasporlu sercan bizimle olan kontratını mafyaya teminat gösterip gece kulübü açtı :) ulan aysal ulan aysal kimleri zengin ettin be paramızla tuvana türkay'a küçük bir hassan sabbah deneyimi yaşattı :) Ayrıca yabancılarla bu gelişme kaydeder diye nagatomo-donk-denayer gibi isimler her ne kadar türkler gibi ahlaksız olmasalarda 2019'da yabancı sınırlaması geleceğinden kesinlikle gönderilmeli dünya yıldızlarına hem yer açılmalı hem de maaş bütçesi...

Evet 2018 Haziranında otomatik olarak aşağıdaki top tepemeyicilerden kurtulmuş oluyoruz hiçbirinin gözünün yaşına bakılmamalı başka çaremiz yok eğer ki takımımızda dünya yıldızlarını görmek istiyorsak (maç başılardan da kurtuluyoruz ayrıca) ;

1) Yasin Öztekin-1.150.000
2) Ryan Donk-1.500.000
3) Cedric Carasso-600.000
4) Hakan Balta-1.250.000
5) Koray Günter-1.000.000
6) Iasmin Latovlevici-800.000
7) Yuto Nagatomo-850.000
8) Jason Denayer-1.350.000
9) Eray İşcan-215.000
10) İsmail Çipe-35.000
11) Umut Gündoğan-450.000

toplam olarak hiçbir gayret sarfetmeden kadromuz 33 kişiden 22 kişiye düşmüş olacak. Toplamda da net maaş bütçemiz 48 milyon eurodan 39 milyon euroya düşmüş oluyor. Nereden nereye ünal aysalla 94 milyondan nihayet fatih hocamız ve mustafa başkan sayesinde 30lu meblağlara... Ki bu ilk adım zira sözleşmesi devam eden ancak hiçbir fayda sağlamayan aşağıdaki futbolculardan da kurtulmamız lazım zira takıma 1 yıldız yabancı sol bek ve 1 türk yedek kaleci alsak kafi olacak dolayısıyla takımdan en az 4 futbolcu daha göndermeliyiz ki bunlar;

1) Tarık Çamdal-1.600.000
2) Luis Cavanda-875.000
3) Endoğan Adili-275.000
4) Ahmet Çalık-950.000
5) Selçuk İnan-2.900.000

Adili, Tarık, Selçuk ve Cavanda'nın sözleşmesi 2019'da biterken Çalıkların Ahmetin ahmet bulut sağolmasın 2021'e kadar sözleşmesi ee nasıl olacak denilebilir. Adili, Tarık ve Cavanda'nın süngüleri düştü tarftar olarak kendilerini hedef yaparsak yaz transfer döneminde 10 gün kadar defolup giderler çok çok bir sene daha kiralar bir kısım maaşına da katlanır 2019 haziranında bir daha floryaya gelmeden defolup giderler.

Ahmet Çalık ise yönetimimizin ahmet bulut'a yapacağı baskıyla zira ahmet buluta para veriyorsun sana olmayan paralarla transfer yaptırıyor cenk göneni okuttuğu gibi ahmet çalıkı da okutur ses bile çıkaramaz zira ahmet çalık kağıt üzerinde 950 kağıt alıyor anlayan anlamıştır :)

Ve geldik yılanın başına gizli fenerli kaptanımız selçüke...kimse bu adamı gönderemez ama bu sezon yaptığımız gibi ite itelersek 2019 haziranında biten sözleşmesini uzattırmayız bu sayede avrupa başarılarımızın önü açılır.

İkinci hamlemizle de sözleşmesi devam eden oyunculardan 4ünü daha gönderir takım net maaş bütçesini 35 milyon euroya kadar düşürebiliriz. Böylece 2018-2019 sezonundaki kadromuz şu şekilde oluşur;

Kaleciler: Muslera-Yerli Yedek Kaleci Transferi-Berk Balaban (altyapı-üçüncü kaleci)
Defans: Linnes-Mariano-Carole-Yabancı Solbek Transferi-Maicon-Serdar-Ozan Kabak (altyapı-sol stoper)-Sefa Özdemir (altyapı-solbek)
Orta Saha: Tolga Ciğerci-Selçuk İnan (MaaleseF)-Belhanda-Rodrigues-Fernando-Feghouli-Recep Gül (altyapı)-Gökay Güney (altyapı)-Barış Zeren (altyapı)
Forvetler: Gomis-Eren-Sinan

toplamda 23 futbolcu olurken 11 yabancı (2019 yabancı kontenjanı için gayet güzel ki carole ve linnes de son senelerine girmiş oluyor yani esasında 9 yabancı kalmış olacak 2019 haziranında yani yabancı sınırlamasının geleceği sezonda)-6 altyapı oyuncusu (asgari ücret ile oynuyorlar aylık muazzam bir şey)-3 gurbetçi türk ve 3 de yeniçeriden olmuş olacak ki selçuk-serdar ve yeni gelecek yedek kaleci. Ben zeka seviyesi düşük serdar ve yeni gelecek olan acemi yeniçeri kalecinin örgütleneceğine inanmıyorum sadece tek bir habis var bu 2018-2019 kadrosunda o da selçuk ki 2019 haziranında sözleşmesi bitiyor eğer onu rezil rüsva edersek baskılara dayanamaz vız gelir tırıs gider.

Ezcümle futbolcularımız 36'dan 23'e; sabit net futbolcu maaşlarımız da 48'den 37 milyon euro'ya (yeni gelecek yabancı sol bek'e de ortalama 2.5 milyon euro vereceğimizi düşünerek dahil ettim) düşer...Böylece türkiye ligi dominasyonu ve yeniden avrupa fatihliği sürecimiz sağlam bir temel üzerine oturarak yükselmeye başlamış olur vesselam...

Tüm haramzadeler ve yeniçeriler defolup gidene kadar galatasaray kindir defol içimizdeki mavi gözlü yunan çocuk emin bülent serdaroğlunun dediği gibi;

Göster sema-yı mağribe yüksel de alnını,

Dök kalb-i saf-ı millete feyz-i beyanını!

Al bayrağınla çık, yürü sağken zafer nüma,

Bir gün şehit olunca sen, olsun kefen sana!

Ey makber-i muazzam-ı ecdadı titreten,

Düşman sadası, sus, yine yükselme gölgeden!

Kafir! Hilal-i rayet-i İslam'a hürmet et,

Toplar boğar hitabını dağlarda akıbet!

Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini,

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!

Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,

Türk'üm ve düşmanım sana kalsam da bir kişi!..

Ben şurezar-ı kalbimi kinimle süslerim,

Kalbimde bir silah ile ferdayı beklerim.

Kabrinde müsterih uyu ey namdar atam!

Evladının bugünkü adı sade intikam!

Murat a katılıyorum. Yazdığı tum futbolcular randıman alamadığımız isimler..

Bir diğer nokta da şu : kopru gecerken at değiştirilmez der, atalarımız..

Sampiyonluk potasındayken bu konuları biraz ertelemeliyiz..

Insallah sampiyon olacagız .. Ama olamazsak Murat'ın yazdığı liste daha da artar..:))

eren ve tolgayı satabiliriz belki,şu çalığı da geçen sene almasak nolurdu sanki donkla buna 5 milyon verdik ulan tirsun

nagatomo duruma göre yedek sol bek olarak 1 yıl daha kiralanabilir belki

takım şu şekilde olabilir

muslera
transfer
altyapı

maicon
serdar
transfer
altyapı

mariano
linnes
transfer
altyapı

fernando
tolga
belhanda
transfer
transfer
altyapı

garry
feghouli
transfer
altyapı

gomis
transfer
altyapı

Tüm haramzadeler ve yeniçeriler defolup gidene kadar galatasaray kindir defol içimizdeki mavi gözlü yunan çocuk emin bülent serdaroğlunun dediği gibi;

Göster sema-yı mağribe yüksel de alnını,

Dök kalb-i saf-ı millete feyz-i beyanını!

Al bayrağınla çık, yürü sağken zafer nüma,

Bir gün şehit olunca sen, olsun kefen sana!

Ey makber-i muazzam-ı ecdadı titreten,

Düşman sadası, sus, yine yükselme gölgeden!

Kafir! Hilal-i rayet-i İslam'a hürmet et,

Toplar boğar hitabını dağlarda akıbet!

Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini,

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!

Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,

Türk'üm ve düşmanım sana kalsam da bir kişi!..

Ben şurezar-ı kalbimi kinimle süslerim,

Kalbimde bir silah ile ferdayı beklerim.

Kabrinde müsterih uyu ey namdar atam!

Evladının bugünkü adı sade intikam!

forumda ilk defa siir ile biten bir onumuzdeki sezon kadro post'u gordum heis
4FNWdv.gif
4FNWdv.gif
4FNWdv.gif

postlarinizin daimiyati dileklerimnen

Uğur Güzel carole ve eren olmamış reys

carole'u kimse almaz ve ahlaksız bir adam değil. 2019 ağustosunda yabancı sınırı gelecek kaç kişi olacak belli değil eren de hem gurbetçi hem de fizikli daha iyisini servet vermeden alamayız onun yerine şampiyonlar ligi gediklisi isimler almalıyız bunlar yedek olur ki eren podolskinin de gomisin de arkasında efendi efendi oturuyor selamlar renktaş

Muslera
Mariano Maicon Transfer Transfer
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

+Serdar,Linnes,Tolga ve 8 yedek oyuncu transferi ile 22 kisilik kadro tamamlanir.

Ilk 11 itibariyle fazla transfere ihtiyacimiz yok ama yedeklerin hepsi rezalet, bunu transfer dönemi bittikten sonra herkes ilan etmisti. Tudor'dan sonra Terim bile her ne kadar kadrodaki her oyuncuyu kullanmak istese de 14-15 oyuncudan öteye götüremedi. Olmuyor yani, zorlamanin anlami yok.

Muslera
Mariano Maicon Transfer Transfer
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

+Serdar,Linnes,Tolga ve 8 yedek oyuncu transferi ile 22 kisilik kadro tamamlanir.

Ilk 11 itibariyle fazla transfere ihtiyacimiz yok ama yedeklerin hepsi rezalet, bunu transfer dönemi bittikten sonra herkes ilan etmisti. Tudor'dan sonra Terim bile her ne kadar kadrodaki her oyuncuyu kullanmak istese de 14-15 oyuncudan öteye götüremedi. Olmuyor yani, zorlamanin anlami yok.

aynen ilk 11 eksiklerine daha önce yazdığım gibi bir de buraya da yazarak katıldığımı ikrar ediyorum renktaş içimizdeki truva atları def olup gidene kadar!!!

carole'u kimse almaz ve ahlaksız bir adam değil. 2019 ağustosunda yabancı sınırı gelecek kaç kişi olacak belli değil eren de hem gurbetçi hem de fizikli daha iyisini servet vermeden alamayız onun yerine şampiyonlar ligi gediklisi isimler almalıyız bunlar yedek olur ki eren podolskinin de gomisin de arkasında efendi efendi oturuyor selamlar renktaş

carole'ün fransada hala repütasyonu vardır emre akbaba veya umut bozokla takas + para şeklinde anlaşılabilir

eren de yıllık 2.5m alıyor neredeyse geçen yaz basel istemişti üçe beşe bakılmadan yollanmalı yerleri illaki dolar

lan murph bi topicin isimine baktim kesin murphun sacma konulardan dedim
manager olsan kesin her oyuncunun sozlesmesini 1 sene yapardin

yinede seni sevmemek elde degil cok guzel insansin kufur

hesapladim bu 16 oyuncuya yıllık 15m Euro garanti ücret veriyoruz. sinandan, cavandadan falan toplam 5m nakit gelse garryden de 15-20 m gelse al sana bütçe

ilk 18-20 kişilik kadroyu kurarsin devamını da alt yapıdan alırsın taş gibi takım

seni alalim galatasaray ekonomi yonetimine ne dersin parlak cocuk isik gordum sende

Ulan Murph;

FM oynarken Laptopun başında uya mı kaldın

Gerçi takımda Willian olsaydı onu da gönderirdin :D

f6eecd5e69d312bee1ab7a7d86ef48c5.jpg

Son düzenleme:
#murahnizm de galibiyet yahut mağlubiyet olur. Büyük adımlar atılır; beraberliğe oynanmaz. 2-3 oyuncu gidiş / geliş ile uğraşılmaz. +15 gerekir her Sezon.

Geri
Üst Alt