16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri kolaya kaçmış, eğer o kişi alpay çıkarsa çarşı karışıro_O

Yarışma da 1-2 çakal da yok değil bu arada yine. :D

Haklarını her şeye rağmen vereceğiz tabi, bize uymaz haksızlık yapmak.

Şarkıları dinliyorum şu an, bu sefer kesinlikle kazanamam çok iyi şarkılar var.

öyle bir şarkı vardı ki Alpayın yüzünden çıkardım onu:D o parçayla katılsaydım eğer en kötü ilk 3 te olurdum mutlaka

Hertürlü ilk 3tesin zaten. Moderasyon görevi sonrası engellenemez cikisini soylemekten ben bıktım artık.

öyle bir şarkı vardı ki Alpayın yüzünden çıkardım onu:D o parçayla katılsaydım eğer en kötü ilk 3 te olurdum mutlaka

Haydaaa bak şimdi. Olum bizim senin tarafındayız. İzini kaybettir biraz çok göze battın. Millet artık senin şarkını tahmin edip oy vermeyecek, sonra senin tarzla katılan diğer birinciliği olmayanlara yazık olacak.

Biz hem senin hem halkın yanındayız. Biriktir işte tüketme hepsini sonra yine katılırsın. :D

Ben de aynı şeyi kendim için düşünüyorum.

Bu sefer şarkımı aceleye getirdim gibi, iyi gidişatım bu yarışmada sonlanacak gibi hissediyorum.Umarım sonlarda olmam en azından.Şarkım tam anlamıyla içime sinmedi, kötü değil ama çok daha iyileri aklıma geldi şu anda.Yarışmaya katılmış olanlardanda katılabileceğim türden şarkılar var.

Serkan kadar antipatik biri yok yarışmalarda.Herif kazanmak için her türlü pisliği yapıyor

İnanılmaz meşhur ama benim çok sevdiğim bir şarkı var, 400 şarkı arasında şimdiye kadar yarışmamış olması mucize.

Hoş o şarkıyla katılanı, yok artık o kadar da değil diye döverler. :)

Forum halkını bu oyunlarla yenemezsiniz.Direnişimiz sürecektir,bu olayın takipçisiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt