16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levent abiye mention atalım diyorum, yok o bu saatte girmez foruma gerek yok diyorlar ,nedir bu çekememezlik anlamadım hiç

Biliyorum kardeşim okudum yazdıklarını. Ama doğru söylüyorlar. Akşamları pek giremiyorum nete. Ufaklıkla falan uğraşmaktan vakit kalmıyor. Sana birazdan bir şarkı ismi vereyim. 17. sine otomatik olarak yerime katıl. :D

Yine cenazene kardeşin geldi bak. Arkandan oyunlar oynandı ama seni savunmaya çalıştım reiz.

Biz mention atalım katılsın diyor, adam bizi gömüyor hala ama. Diyor Serkan'a 12, Şakir'e çay yok. :D

Kendi ittifakından oy alıp veremeyen ender Eurovision ülkeleri gibiyiz resmen yarışmada.

Şu yarışmalara katılamıyoruz diye ödül puanlarında da geride kaldık iyi mi? :)

Biliyorum kardeşim okudum yazdıklarını. Ama doğru söylüyorlar. Akşamları pek giremiyorum nete. Ufaklıkla falan uğraşmaktan vakit kalmıyor. Sana birazdan bir şarkı ismi vereyim. 17. sine otomatik olarak yerime katıl. :D

abi ben hep zirveye oynuyorum zaten işler kötü gittiğindede manipulasyon yapıp kurtarıyorum durumu ama @Osman Uzdu kardeşe yardımcı olabilirsin,yanlış şarkılar seçiyor devamlı, sürekli düşme hattında:D

Alpay 1.olamazsa onu gönüllerin şampiyonu yapalım yoksa çocuk Eurovision yüzünden hasta olacak artık

Taptap

Cidden Osman için artık biraz yetkilerini kullanman lazım o kadar mod oldun. Adam isyan noktasına geldi artık. Bu gidişle herkes birinci olacak bir Osman'ım kalacak. :(

Alpay 1.olamazsa onu gönüllerin şampiyonu yapalım yoksa çocuk Eurovision yüzünden hasta olacak artık

Taptap

16 sayfanın 8'i benim yorumdur herhalde cidden. :D

Şaka bir yana bu sene berbat geçti kafa dağıtma aracı olarak görüyorum şu yarışmayı cidden. Bir nevi meşgale oluyor.

Sezon bitince zaten işti, tez yetiştirme derdi idi derken uzun süre foruma bile girmeye bilirim.

Ama yine de katılmasak da arada sıra da jüri falan yaparsanız iyi olur. :)

Benim çok sevdiğim ama kıymeti bilinmeyen bir grup var, hatta önceki yarışmaların birinde yarışmıştım. Onu paylaşan kardeşimi ödüllendireceğim. Benim yaşadığım hisleri yaşamasın. :(

Şarkıları dinliyorum da bu yarışma gitar virtüözlerinin yarışması olacak gibi geliyor biraz bana. Müthiş isimler var.

Daha açık olamazdı ama, bu imayı da geçer. :D

6 tane müthiş şarkı var bu yarışmada benim tanımıma uyan.

Ben birinciliğin yakınından geçemem zaten, onu playlist i açtığım ilk an gördüm de o yüzden rahat konuşuyorum. :D

6 tane müthiş şarkı var bu yarışmada benim tanımıma uyan.

Ben birinciliğin yakınından geçemem zaten, onu playlist i açtığım ilk an gördüm de. :D

Bilmediğim ama kulağıma hoş gelen şarkılara torpilim devam etti ama onları da es geçmedik. :D

Onlardan biri geçen yarışmalarda direk katılmaktan son anda vazgeçtiğim şarkı (Belle ile katıldığım yarışma sanırsam), diğerinin de o şarksını bilmiyordum ama kendisinin her yaptığı müzik çok hoş tabi.

Bilmediğim ama kulağıma hoş gelen şarkılara torpilim devam etti ama onları da es geçmedik. :D

Onlardan biri geçen yarışmalarda direk katılmaktan son anda vazgeçtiğim şarkı (Belle ile katıldığım yarışma sanırsam), diğerinin de o şarksını bilmiyordum ama kendisinin her yaptığı müzik çok hoş tabi.

Tahmin ediyorum Gypsy Kings ve Kazım Koyuncu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt