16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmada derece yapabilecek 4-5 tane şarkım hazır. Hangisini seçsem bilemiyorum. En iyisi kura çekimi yapayım :)

"Geliyoruz!.." falan dedik de yanlış anlaşılmasın. Orta sıralarda olabilirim mevcut şarkımla ancak. Sevdiğim için katılacağım. :)

Bugün yoldaydım gün boyu, telden de giremedim. Konu açılmışsa diye korktum lan resmen. Yarışma benim hayatım olmuş resmen. :D

Azaltarak kopmam lazım bu bağımlılıktan sigara gibi meret.

gün taş üstünde taş baş üstünde baş koymama günüdür.

gün intikam günüdür.

gün derece yapamıycak olsakta düşeceğimiz çukura serkanıda çekme günüdür.

bizi ancak hile ile onursallar durdurur kardeş,onlarda bu yarışmada olmadıklarına göre sülalem rahat:cool:

Bugün yoldaydım gün boyu, telden de giremedim. Konu açılmışsa diye korktum lan resmen. Yarışma benim hayatım olmuş resmen. :D

:rolleyes: bende alpay bir iki gündür pek görünmüyor bir umut kaçırır mı demiştim yarışmayı

Seni yarışmalardan men etmemi ister misin :D sağlığın için :D

:rolleyes: bende alpay bir iki gündür pek görünmüyor bir umut kaçırır mı demiştim yarışmayı

Daha önce 3 defa katılmadım evlat acısı gibi koymuştu.

Birincilikten öte bu yarışma benim için artık.

Ötesi var mı bilmiyorum ama bu forumda 16 yarışmadan önce düzenlenen Eurovision bile vardı ve ben ona bile katılmıştım. (3-4 sene önce olabilir)

Hiç bir bağımlılığım yok ama bu resmen bağımlılık yaptı. :)

Bakalım bırakabilecek miyim?

Yarışma konusunu gördüm gençler, hepinize şimdiden geçmiş olsun.

Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması 24 kişinin oynadığı, sonunda benim kazandığım oyundur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt