16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedir bu stres atıcaz... TR ye geldım youtube a gıremnıyorum sarkı ısmını tam hatırayaamadım hayudaaa :D

Sonuçlar yarın akşama yetişti yetişti yoksa Emrah'a like kasacaksınız gene puan yazacak diye :D

Şarkımızı yolladık. Bu gece puanlanır umarım. :2_thumbs_up_-_animated:

Yarın biter ya.

20:00 'a kadar yine yollasa herkes Özgür Abi de açıklar işte akşam.

Herkes dinlesin yeter şarkıların hepsini.

Zamanınız yoksa da hepsi için bilmediği şarkıları dinleyip de oylarını öyle gönderirse herkes iyi olur.

Yoksa hep bilindik şarkılar üst sıralarda oluyor. Yeni şarkıları bulanları da teşvik etmek şart.

Yarın biter ya.

Zamanınız yoksa da hepsi için bilmediği şarkıları dinleyip de oylarını öyle gönderirse herkes iyi olur.

Yoksa hep bilindik şarkılar üst sıralarda oluyor. Yeni şarkıları bulanları da teşvik etmek şart.

:mad:

Aslan dışında katılacağım diyen herkes yolladı

3 de boş kontenjamınız var

Bekleyelim 23.30'a kadar o vakit

Yarın biter ya.

tecav%C3%BCz-edilen-kad%C4%B1n%C4%B1n-aids-olmas%C4%B1_496567.jpg

Hacı benim de Lana Del Rey'im var sadece kendine yorma.

Ha ama eski birincilerin artık hem hall of fame'e yeni isimlerin girmesinin önünü açması hem de risk alarak aklında içine sinen şarkı varsa az bilindik onlar ile katılmaktan korkmayarak birincilik veya üst sıra kovalamasının daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yoksa Sting'i, Phil Collins'i, Beatles'i, Eagles'i , Dido'yu dünya da sevmeyen yoktur.

Sen demiyor muydun hep Hall of Fame'in en iyi şarkısı Naci El Palestina diye işte, o hesap.

Aklında içine sinen yoksa tabi ki SEVDİĞİN HERKESİN BİLDİĞİ ŞARKI ile de katılacak, katılmalı bu kişiler de.

Yer kaldiysa katiliyorum

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

kim hangi şarkıları göndermiş puanlamayı özelden yapıyoruz dimi gerçekten çok hırt bi yarışma saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt