16. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan B. Arda Aycan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneleri kuruttuk el birliği ile. Sonra şarkı kalmaz tabi böyle.

Tolga başkanın hazırladığı liste de sağolsun piştileri de engelledi.

Sonuç bu yarışma geçiş süreci. Herkes sonunda tekrar güzel şarkıları bulup paylaşmaya başlayacak.

Evet bu yarışma da güzel şarkı sayısı az bu da bir gerçek.

Puanlamayı gönderdim. Herkese hayırlı olsun. İlk defa dinleyip beğendiğim ve çok sevdiğim ama uzun süredir unuttuğum şarkılar yüksek puan aldı benden.

Efsaneleri kuruttuk el birliği ile. Sonra şarkı kalmaz tabi böyle.

Tolga başkanın hazırladığı liste de sağolsun piştileri de engelledi.

Sonuç bu yarışma geçiş süreci. Herkes sonunda tekrar güzel şarkıları bulup paylaşmaya başlayacak.

Evet bu yarışma da güzel şarkı sayısı az bu da bir gerçek.

en az 6-7 tane daha efso parça var birinci olabiliecek, millet herhalde farkında değil o parçaların listede denk gelmedim

Bilmediğim 2 iyi şarkı buldum yine de. (Kısa günün karı)

playliste göz attım 3-4 iyi şarkı var açıkcası ,ama senden yine iyi bir puan bekliyorum abi:)

Son 2 yarışmada çok sevdiğim şarkılar vardı.

Belle ile Alpay' a, Take My Breath Away ile de sana 12 puan vermiştim ve içime çok sinmişti. Bu yarışmada verdiğim oylar çok zorlama oldu, kısmet artık Serkanım :)

en az 6-7 tane daha efso parça var birinci olabiliecek, millet herhalde farkında değil o parçaların listede denk gelmedim

ileriki yarışmalardan birer gün önce o listeni paylasırsan memnun olurum özelden.

sana son bi şans daha verdim değerlendirmek senın elinde

Puanlamayı gönderdim, umarım Serkan'a puan vermemişimdir :coffee:

Yok yazmadan geçemeyecem. Şimdiye kadar kimse göndermemiş ama Metallica - Unforgiven ile falan da yarışılmasın örneğin.

Sırf yarışılmasın diye şarkı ismi vererek yazıyorum. :)

ARKADAŞLAR İLK DEFA DİNLEDİĞİNİZ ŞARKILARA GÖNÜLDEN DESTEK VERECEĞİNİZ UMUYORUM VE ÖZELLİKLE HAREKETLİ CIVIL CIVIL ŞARKILARA SAYGILAR

Emin ol olmaz. Millet Fransızca'ya bilendiği gibi bilendi hacım.

Bu yarışma da bile 2 tane o tarz (benim de daha önce katılmayı düşündüğüm ve belki hatta burada paylaştığım bir yerlerde) şarkı var. Şarkı kıtlığından yine biraz yukarı oynayabilir ama birinci yine olmaz bence.

Efsane parça dediysen bunlara da bak daha paylaşılmadı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RcZn2-bGXqQ[/media]

Hepsi iş yapardı herhalde belirli ölçüde.

Yani bence çok efsane bir şarkı, tamam bilindik şarkılar da olsun ama o kadar da olmasın.

Niye olmasın yav.Bu mantığı anlamak güç.Bir şarkı iyiyse iyidir.Bilindik ya da değil birşeyi değiştirmez.En iyi olan 12 puanı almalıdır.

16 . yarışma olmuş ortalama 20 şarkıdan o kadar efsane şarkı yok zaten.Bir daha katılma şansı verilmez ise tabi geçerli.Bunu konuşmak bile saçma.

Bazı tiplerin bu tarz propaganda yapması hoş değil.

Yalnız 20.00 dedik de çok yaymayın gene bir an önce başlatıp bitirelim 21.45'te Bayern maçı varmış.

Niye olmasın yav.Bu mantığı anlamak güç.Bir şarkı iyiyse iyidir.Bilindik ya da değil birşeyi değiştirmez.En iyi olan 12 puanı almalıdır.

16 . yarışma olmuş ortalama 20 şarkıdan o kadar efsane şarkı yok zaten.Bir daha katılma şansı verilmez ise tabi geçerli.Bunu konuşmak bile saçma.

Eğer listede Unforgiven olsaydı 12 puanı ona verirdim, şarkı iyiyse iyidir tabi ki ve hak ettiği puanı almalıdır. Benim anlatmak istediğim başka birşey.

nothing else matters ile katılan belli oldu :distant:

Bana göre şarkının popüler olması, çok bilindik olması bir şeyi değiştirmez.Şarkı kaliteliyse oy alıyor demektir zaten ve derece yapar, hakedilmiş bir başarı olur.Şarkı sınırlamasının esas amacı, neredeyse her yarışmada gördüğümüz şarkıların tekrar tekrar paylaşılmasının önüne geçmek, pek bilmediğimiz ama kaliteli şarkıları keşfetmektir bana göre.Bu yarışmada da tek tük bilmediğim güzel şarkı çıktı.Ama hala zirveye oynayabilecek, daha önce yarışmamış efsane şarkılar var.Derece yapmak isteyen yönelsin o şarkılara banko oy alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt