#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Zaten 1 tane top kaptı o da o pozisyon. Takımın Ön-liberosu 1 defa top kapıyor. Bu nedir ?

Bu adam bu kadar kötü futbolcu ancak neden oynatılıyor hala. Hadi Rijkaard oynattı diyelim. Hagi niye Mustafa'da ısrar ediyor hem de Cana gibi bir adamı çıkararak.

Adam maç boyu neredeyse hiçbir şey yapmadı, çok önemli birkaç top kaybetti. Ama son dakikalarda 2 top kapınca göklere çıkaracak yine basın.

Bir ara takim savunmadayken baktim Musti Pino'yla Misimovic'in oralarda takiliyor dedim NOLUYORUZ :(

Wonderkid biraz daha tecrübe kazansın bak nasıl oynayacak biraz daha sabır daha genç!

Kimse kızmasın ama Mustafa Sarp'ı Khedira'nın oyun tarzına çok benzetiyorum . Tabii aynısı demiyorum , tarzları benziyor yapıları vs.

Bu adam duruken Cana'nın çıkmasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Cana'nın kondüsyon sorunu yok, sakat falanda değil. Ayrıca Cana'nın sakat hali bile Mustafa'dan iyi oynar Deliricem ya her maç 90 dakika oynuyor Mustafa. Adam gibi Cana çıkıyor. Ondan sonra ızdırap futboluna dönüyoruz yine.

Bir Adnan Sezgin, birde Mustafa Sarp. Adnan Polat'ın nasıl bir açığını biliyorlarsa artık. Sürekli takımda ikiside. Biri ilk 11'de diğeri futbolun başında.

İpek yolu gibi futbolcu.

ya biz forum olarak futboldan anlamıyoruz ya da mustafa sarp adnan polatın akrabası..

her gelen teknik direktörün bunu oynatması da ayrı bi komedi...

ciddi ciddi kendi futbol bilgimden şüphe eder hale geldim..demek bizim görmediğimiz bişeyler var ki adamda oynatıyorlar...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt