#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Çok işimize yarayacak 1 adam çalışkanlığı yeter uyum sürecini atlatsın 1az daha oynasın herkesin beğenisini kazanacağına eminim.

Çok karakterli ve kendi çapını bilerek oynaması güzel...

Bugün yaptığı hata önemli değil o kadar dalgınlığına gelmiştir kornerden gol yemeyen takım yoktur,beklediğimden iyi çıktı açıkçası Mustafa Sarp

Topal kadar iyi bir kesici olmayabilir ama tecrübesi ön plana çıkıyor bence, oyunu okumada gayet başarılı, Topalla kıyasıya bir rekabet içinde olacaktır.

Çok iyidi helal olsun..

Bukadar iyi oynabilidigini tahmin etmemistim, sahanin en iyilerindendi, helal sana musti...

sahanın en iyi adamıydı mücadele olarak, helal olsun...

Maçın yıldızıydı. Sanki bir 90 dakika oynayabilecek kadar kodisyonu varmış gibi.

Vay be nostalji yaptim biraz :D Neler neler yazmissiniz be kardesim:D

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Stoperde oynatmamışız iyiki gaza gelip :D.

mehmet güven tercihimdir manisada iyi işler yapıyor. bi manisalı olarak nizamettin çalışkan(nizo) yuda gs ortasahasına tavsiye ederim çok çalışkan ayağı top yapan bi çocuk bana emre belezoğlunu hatırlatıyor

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

bende baslarda eviyordum iyi top dagitiyor sorumluluk aliyordu

birde tabi beklentimiz azdi

ama boyle de rezil oynamiyordu o zamanlar

Ne Mustafa Sarp, ne Mehmet Güven, ne Cihan, ne Volkan Aslan, ne Barış, ne Aykut, ne başka bir orta ve vasat olan futbolcular...

Bu arkadaşlar iyi niyetli olabilirler, 90 dk mücade ediyor olabilirler, sonuna kadar deli dana gibi koşuyor olabilirler. Ama Galatasaray'da oynayacak insanlar değiller.

Bunların Galatasaray'da oynaması matematikteki 4 işlemi bilen herhangi birinin bankada hesap uzmanı olarak çalışmasına benzer. Adam hesaplamayı bilir, sabah akşam deli gibi çalışır, iyi niyetlidir, ama bankacılığı bilmez, hesapları yönetemez, en basitiyle kredi hesaplamalarını bilmez.

Yada iyi resim çizen birinin inşaat şirketinin proje bölümünde çalışması gibidir. İyi resim çizer, iyi niyetlidir, hızlı çizer, ne iş verirsen yapar, ama teknik resim çizmesini bilmez, proje hesaplamalarını bilmez, nereye neyin yapılacağını bilmez. Her zaman eksiktirler.

Yada bilgisayar kullanmasını öğrenen birinin Microsoftta programcı olarak çalışması gibidir.

Çalıştığı dalda, teknik mesleklerde, uzman olmayan adamın o meslekte başarılı olma şansı çok çok azdır. Sabah akşam çabalasa, didinse de, iyi niyetli olsa da o yerde başarılı olma şansı çok çok azdır.

Bu arkadaşlar da giderler bir sigorta şirketinde bankanın poliçelerini satan küçük bir şirkette pazarlamacı olurlar, inşaatte usta olurlar, çünkü onların yeteneği ancak buna yeter.

Galatasaray bir banka gibidir, bir inşaat modelleme şirketi gibidir, bir Microsoft gibidir, o daldaki en iyi uzmanları işe almak zorundadır. Yoksa sıradan bir şirketten farkı kalmaz.

Öncelikle işe alırken en ince ayrıntısına kadar incelemek zorundadır bu elemanın bu şirkete uygun olup olmadığını, ve işe aldıktan sonra belli bir süre sonra eğer işe yaramıyorsa, kuruma zarar veriyorsa, şirketin geleceği ve prestiji için gözünün yaşına bakmadan göndermek zorundadır. Diğer türlü bu eleman yarın birgün hesapları bir birine karıştırır, çizdiği projeye göre yapılan bina daha bitmeden yıkılır.

Yukarıdaki örnekleri baz alarak yönetimdekilere diyorumki, amcanızın, dayınızın, tanıdığınızın tavsiyesine göre 3 aylık muhasebe kursuna gitmiş bir arkadaşı şirketinizin muhasebe bölümünün müdürü yapabilirmisiniz?

Adam iyi niyetli, sabah akşam çalışır ama yetenekleri kısıtlı, e bir şekilde idare eder artık değilmi?

Ilk geldiginde cok hirsli dedik ama zamanla buyuk takim oyuncusu olmadigini gosterdi Sarp

Ne Mustafa Sarp, ne Mehmet Güven, ne Cihan, ne Volkan Aslan, ne Barış, ne Aykut, ne başka bir orta ve vasat olan futbolcular...

Bu arkadaşlar iyi niyetli olabilirler, 90 dk mücade ediyor olabilirler, sonuna kadar deli dana gibi koşuyor olabilirler. Ama Galatasaray'da oynayacak insanlar değiller.

Volkan Arslan iyi bir oyuncuydu bana göre. O zamanki Volkan bu kadroda yedek olarak çok işimize yarardı Turk olduğu için. Teknik kapasitesi yüksekti baya , beğenirdim oyununu.

İyi niyetli, koşuyor uğraşıyor çabalıyor ama bu iş yetenek meselesi. Ondan fazla birşey beklememek lazım. En azından emeğine saygı gösterelim.

İyi niyetli, koşuyor uğraşıyor çabalıyor ama bu iş yetenek meselesi. Ondan fazla birşey beklememek lazım. En azından emeğine saygı gösterelim.

Koştuğunu ve çabaladığını düşünmüyorum.Tamamen kaçak güreşiyor. Taraftar boşuna kanmasın hırslı vesaire numaralarına.

Şu topici okusa Sarp takımdan ayrılır eminim ki. :D:D

Ben öyle düşünmüyorum.

Saygı duyarım ama tribünden izlenince daha da net anlaşılıyor.Tamamen kambur.Ön libero oynamıyor zaten.Forvete gol aramaya çıkması ve rakipleri göz markajı ile durdurmaya çalışması.Baskı, pres, yıldırma, top kullanma 0. Galatasaray tarihinde görmüş olduğum en kötü futbolcu malesef.

Saygı duyarım ama tribünden izlenince daha da net anlaşılıyor.Tamamen kambur.Ön libero oynamıyor zaten.Forvete gol aramaya çıkması ve rakipleri göz markajı ile durdurmaya çalışması.Baskı, pres, yıldırma, top kullanma 0. Galatasaray tarihinde görmüş olduğum en kötü futbolcu malesef.

Ben de saygı duyarım kardeşim.

iyi niyetle olmuyo bu işler. ben zaten mustafada hiç bi zaman suç bulmadım. suçlu onu galatasarayımıza getirende. onu ilk 11de oynatan hocada. yoksa adam napsın oyna diyolar oynuyor kendince

Geri
Üst Alt