#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sarp gelen hocaların erotik kasetlerini ele geçirerek ilk 11 yerini her zaman sağlamlaştırıyor...

Yapacak birşey yok..

Uçkur bitmeden Sarp gitmez.!

Bu gün hayatıyla ilgili bir çok bedduada bulundum. Gerçekten bunu bana yaptırdı.

Adam yok ondan oynuyor. Bir de hicbirsey yapmadigi icin sakatlanmiyor. Ayni sebepten dolayi kart da gormuyor. Pas denemedigi icin pas hatasi da yapmiyor fazla. Top ayagina degmedigi icin top kaybi da pek az oluyor mac basina.

Yani disardan biri baksa bu adam her mac 90 dakika oynuyor, kart falan gormuyor, pas yuzdesi orta-iyi arasi, top kaybi da yok. Boyle acayip bir herif iste.

macin son dakikalarina dogru lig tv kendisine yakin cekim yapinca maci izledigim yerde öyle bir ugultu yükseldiki anlatamam. bu adam icin daha ne denir bilmiyorum. bence asil büyücü kewell degil bu adam :D

Oynamasının tek mantıklı açıklaması var. Aşireti Rijkaarddan sonra Hagi'yi de korkutmuş!

george hagi'nin sahaya girerek tam burnunun ortasına kafa atmasını beklediğim çim biçme makinası.o nasıl futboldur.o nasıl gol sevincidir öyle lan.baros,elano,pino gol atmaktan çekinir hale geldiler bu adamın yüzünden.bodoslamadan dalıyor adam gol atanın üzerine.yürü güt canımı sıkma benim.

İtü sözlük, açın okuyun ne kadar sözlük varsa, çok zevkli oluyor rahatlıyorsunuz.

Kendime değil aileme kızıyorum artık. 2 sokak ötemizde futbol kulübü vardı, hocaları falan tanıdıktı. Kulüpte o zamanlar hep İstanbul 2. si falan oluyor, finalde Galatasaray'a yeniliyordu. Özgürcan falan malum. :D

Ulan bu adam günümüz futbolunun en önemli mevkiisinde Galatasaray gibi bir kulüpte oynuyorsa bende oynayabilirdim heralde. En azından koşardım falan yahu.

Maçın en ilginç olayı ;

M.Sarpın sarı kart görmesi.

Zaten birtek o pozisyonda gördüm koca maç.

Mustafa'nın arkası sağlam galiba Mafya ile teknik direktörleri tehtid edip mi oynuyor, anlamadım bu adam nasıl 11e giriyor sürekli :mad:

lanet olsun, seni bu takima kazandirana yaziklar olsun be, yaziklar. (büyük kaptan)

Geri
Üst Alt