#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

340x.jpg

gs_ilk_gol_03122009_1131_flv.jpg

kütük gibi yahu , halısahadaki kadroda yer bulamaz bu futbolla ama bizim 11in değişilmezi...çözemedim bu işi

Herkesi verirler mustafa burada dimdik durur, tek ihtimal var aramizda para toplayip sarpi bir takima hediye edelim,bank asyadan alan olabilir, olmazsa amatore

abi adamda hicmi hic suc yok!

seni oynatsalar "benim kapasitem galatasarayda oynamaya yetmez, lütfen beni bucaspora gönderin" mi dersin.

birde futbolculugu bir tarafa gercekten iyi bir insan olduguna inaniyorum ben sarpin...

protesto edilmesi beni üzer gercekten.

Aslen Diyarbakır'lı[1] olan Mustafa Sarp, 1980 yılında Total Futbola tepki olarak dünyaya gelmiştir.

Gizli önlibero kavramını Türkiye ye getirmiş oyuncudur. Gözleriyle defans yapmada dünyada eşi benzeri olmayan tek futbolcudur. Ayrıca adam kaçırma ve elleri belinde maçları okuması'da taraflı tarafsız herkesin tepkisini toplamıştır.

:yenieek::asd:

Gizli önlibero kavramını Türkiye ye getirmiş oyuncudur. Gözleriyle defans yapmada dünyada eşi benzeri olmayan tek futbolcudur. Ayrıca adam kaçırma ve elleri belinde maçları okuması'da taraflı tarafsız herkesin tepkisini toplamıştır.

Yukarda belirtildiği gibi gizli önlibero olmasından dolayı, oynadığı çoğu maçta 90 dakika sahada kalmıştır.

galatasaray'ın zaman zaman hiç ses getirmeyen, fakat takıma büyük katkı yapan transferleri olur. mesela bir saidou, mesela bir ribery, mesela bir hakan balta, mesela bir mehmet topal... mustafa sarp da bunlardan biri olacak çok büyük bir ihtimalle. yönetimin, bu tecrübeli futbolcuyu tercih etmesindeki en büyük sebep, kontratının bitiyor oluşu ve bonservisini eline alacak olması değildi elbette. yenilgiye tahammülü olmayan yapısı, mücadeleci futbolu, problemsiz bir karaktere sahip olduğu kadar, mental açıdan da orta sınıf türk futbolcusunun üzerinde duruşu, asıl faktörlerden sadece birkaçı.

bir steven gerrard değil elbette. ama transfer edildiğinde taşak malzemesi olan yukarıda saydığım isimler kadar galatasaray'a katkı yapacak biri ve yine onlardan biri gibi olup da transfer taksidi 2 hafta geç yattı diye kaçıp gidecek adamlardan değil. gayet yerinde, gayet makul bir transfer.

ilk geldiği zamandaki ekşi yorumu

koyu galatasaraylı arkadaşımın "bu adam tam bir odun, tak tak (masaya vurma efekti), bundan farksız" demesinden sadece sanıyeler sonra kafa golu atmıs, ustune de asist yapmıs olan futbolcu.

yetenek fakiri olmasından ziyade kaçak dövüşmesi, mücadele etmemesi ve pozisyon bilgisinin ve dahi hiçbir futbol bilgisinin olmamasıyla galatasaray'dan bir an önce gönderilmesi gereken adam.

hadi ilk geldiğinde koşuyordu falan. görüntüden de olsa mücadele ediyordu. "e hadi bari yedekte durur diyorduk." demez olaymışız amuğa koyim yav. herif ilk 11'e girdi 1,5 senedir çektiğimiz çileye bak. yetenek desen yok, futbol zekası desen yok. paşam bari koşsun. 1 senedir o da yok. orta sahada oynayıp orta sahada durmayan, top kaptırınca kovalamayan, top kapmak için ya direkt faul yapan ya da hiç kendini yormayan bir adam. ayağına atılan 3-5 topu da lütfen edasıyla ya rakibe ya en geriye oynuyor. hele fener maçında oyunu fener yarı sahasına yığdığımız iki pozisonda 50 metre geri oynamasıyla yeni küfürler türetmemi sağlamış insandır kendisi.

ulan bir barış bir bu. barış bile bundan iyi futbolcu. düşün ya barış başka bir futbolcudan daha iyi. bu arkadaş iddia ediyorum süper lig'de her takımda sırıtır. en kötülerde belki yedek durabilir o kadar. bu ne lan? ne çilemiz var arkadaş... gidin lan şu takımdan. taraftarlar aramızda para toplayalım kulüpten bonservisini satın alalım. bir şey yapalım. delirecem ya. trabzon deplasmanında adam oyunda yok ya. bir tane olumlu hareketi pası yok yahu. bu kadar da olur mu?

barış en azından bütün yeteneksizliğine rağmen koşmaya falan çalışıyor. sahada futbol olmasa da spor adına bir şeyler yaptığı iddia edilebilir. ayhan desen bastonla oynayacak utanmasa ama en azından futbol hakkında bir fikri var. sen paşam koşmuyorsun bile. maradona mısın sen arkadaşım? nesin sen? bana "barış en azından" diye cümle kurdurmaya ne hakkın var?

git bak çok ciddiyim. valla kardeşim git ya. rica ediyorum. öğrencilik bitmiş, sefil çalışanlar olmuşuz, hayatımızda lezzetler iyice azalmış. bir tanesini daha öldürmeye ne hakkın var yahu. üzülüyorum valla.

sakatlanarak 62 yaşındaki babama göbek attırabilmiştir. babam da var ya peygamber gibi adamdır he, karıncayı incitmekten çekinir ama söz konusu olan mustafa sarp ise hayatımda göbek atarken görmediğim adam neler yapabiliyor.

bugünlerdeki ekşi yorumları:D:D

Yukarda belirtildiği gibi gizli önlibero olmasından dolayı, oynadığı çoğu maçta 90 dakika sahada kalmıştır.

Bu yorumlar ben yazdim dun gece hahaha

bu adamla servet bizde olduğu sürece ne maçlara giderim nede kombine alırım

Sarpinho kendiye iyi bak, çabuk dön sahalara. 10 numara pozisyonunda görmek istiyoruz seni. Şut, ara pası, top sürme, çalım atma gibi hünerlerine ihtiyacımız var önümüzdeki maçlarda.

Bu kadar ballı bir adam görmedim ben. Eğer Manisa maçında sahada olsaydı tıpkı Servet gibi o da yuhalanacaktı, tepki görecekti. Dolayısıyla devre arasında gönderilecekler arasında adı en üstte yer alacaktı. Şimdi gazetelerde o kadar haber var, hiçbirinde adı bile geçmiyor. Gülsem mi ağlasam mı Sarp reyiz?

ya bu adama kimse bir yerlerde karsilastiginda protesto falan gostermiyormu cok merak ediyorum adam cunku surekli istinyede hani kimse cikip bi tepki vermiyormu acaba

bu takımın sana ihtiyacı var:) sahada varlığınla yokluğun pek belli olmasa da maç içinde küfür edecek birini arıyor gözlerimiz, bu takım ayhan,servet,sabri ve sen olmadan çekilmez...

Geri
Üst Alt