#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bu sap pardon sarp topu alınca neden topla birlikte dönemiyor çözebilen var mı?

Ben gördüm ayhan ve barış

sarptan bos mu bilinmez ama dogru, en az onun kadar bos onlarda.

sarpin 2 pozisyonu hala aklimdan cikmiyor.

topu kaptiriyor ve arkadan bakiyor, kosmiyor bile

baska bir pozisyon, bursali topcu ceza sahamiza girmeden sut cekiyor, yaninda olan sarp, onun üzerine kosmasi gerekirken, onu brakip "ne hali varsa görsün" dercesine, baska tarafa yürüyor, herif rahatca sutunu cekiyor.

bi gün biri dayanamayıp gördüğü yerde tekme tokat dalacak bu adama.

ciddi söylüyorum biraz daha oynamaya devam ederse olur bu

millet cebindeki son kuruşu verip maça giriyor, sahada bu adamı izliyor, üstüne bu adam bu işten milyonlar kazanıyor. cinnet geçirme sebebi

Ben daha teknigim bu adamdan lan.

bi gün biri dayanamayıp gördüğü yerde tekme tokat dalacak bu adama.

ciddi söylüyorum biraz daha oynamaya devam ederse olur bu

millet cebindeki son kuruşu verip maça giriyor, sahada bu adamı izliyor, üstüne bu adam bu işten milyonlar kazanıyor. cinnet geçirme sebebi

katilmamak elde mi.

ben ne bileyim kac tl ye kombine alip, milyonlari kazanan bu kazmayi izlemeye gitmek, adama koymaz mi?

Bunda hata değil, bu adamı futbolcu diye Galatasaray gibi kulübün kapısından içeri sokanlarda hata..

Bu adamın GALATASARAY'da oynaması tüm GALATASARAY TARAFTARINA HAKARETTİR ...!!!

Bunda hata değil, bu adamı futbolcu diye Galatasaray gibi kulübün kapısından içeri sokanlarda hata..

B_3657_B_3291_b_korkmaz_b.jpg

2012 ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Neden 3 yıllık sözleşme yaptınız be vicdansızlar neden ha neden

sivassporun yeni transferi icin dedikleri: "Emenikenin daha teknik olani, süper bir transfer, ben taniyordum bu adami, bu ligde cook is yapicak, sivassporun yönetimini tebrik ediyorum"

benim de aklima hemen Sarp gelmisti ))

Sivas o adamın sözleşmesini fesh etse yeridir:D

Allah rızası için çık git başka takıma

Övünüyodu bide Sarp'ı ben önderdim diye. Allah'ım ya şu adam bile dünyanın parasını kazanıyo top oynamadan.Defol git şu takımdan. Arkadaşlar artık her maç tepkimizi gösterelim.

Mustafa allah askına gıt su takımdan annenı babanı aılenı dusunuyosan kufur yemek ıstemıyosan gıt kardesım para hıcbırsey deyıldır gıt ercıyeste sıvasta oyna Galatasaray futbolcusu deyılsın..

Geri
Üst Alt