#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Abi, adamın duruşu bile ben futbolcu değilim diye bağırıyor yahu yok böyle bir şey. Top sürüşüne falan hiç girmedim bakın, duruşu diyorum.

Mustafa Sarp'a kar yağıyor demişler, titremeye hazırım demiş. Cengaver gibi adam, sal gitsin.

haftaya ilk defa senin ilk onbirde oynamani istiyorum.

90 dk seni proteste etsinlerde, sen de belki kendiliginden utanip cekip gidersin!!!!!

Bir kaç yeteneksiz, futbol fakiri adam güzünden Galatasaray'dan soğuduk. Heyecanım falan kalmadı artık, gol atsak sevinmiyorum, yediğimizde üzülmüyorum. Artık fenerliler bile dalga geçmeyi bıraktı rakip olarak görmüyolarlar bu adamlar yüzünden.

adama çık oyna diyolar oda oynuyo hemde maksimum gücüyle :D

Bence bu adamı Galatasaray futbol takımı oyuncularında değerlendirmek bile hatta.Futbolculuğu alternatif meslek olarak yaptığı belli.Çıkarsın bir arabesk albümü, Doğuşla falan düet yapsın, ilk klibinin masraflarını ben karşılarım.Futbolu bıraksın, çünkü bu adamı alacak olan takıma da yazık.Onlar da ülkenin takımı.

Sarp icin ne desek bos artik seni hala bu takimda tutanlar ve oynatanlar utansin..

Nasıl olabiliyor hala anlamış değilim

Bu adamın oynadığı her maç eksik oynuyoruz. Her maç! En ufak bir olumlu hareketi olmuyor. Ama ısrarla üstüne gidiliyor. Çok sağlam kredi vermiş birileri heralde...

Ayhan ile Barış'ı da kaçırarak git.

Arkadaş sen nasıl bir futbolcusun ya?

Ey Mustafa Sarp. Tamam yeteneklerin sınırlı.Ama yeteneklerin sınırlı diye de her topu yana ve geriye oynamak zorunda mısın? Emin ol her topu yana geriye oynayacağına risk alıp ileri doğru oynasan ama kaptırsan daha az tepki alacaksın.İleri taşı be kardeşim takımı.

Geri
Üst Alt