#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Git artık ya, seni her gördüğümde aynı genleri taşıdıgını dusundugum ve seni kulube getiren Bulent Korkmaz aklıma geliyır. Hiç sevmedim sevemedim huyunu suyunu, topunu.

3 saniyede 32 bin kişi,alkış pozisyonundan,ıslık moduna geçti ya tamam :D

Anla artık Mustafa senden adam olmaz..

Girdin maça 2 gol yedik..

Oyuna girince beni bir korku bastı,Mustafayı alacağına Yektayı oyuna erken alsana,Yenilen gol mustafanında hatası var..Batuhan ısınırken mustafaya ne yaptı öyle;)

3 saniyede 32 bin kişi,alkış pozisyonundan,ıslık moduna geçti ya tamam :D

Anla artık Mustafa senden adam olmaz..

Girdin maça 2 gol yedik..

gercekten mi isliklandi? super bu iste. bende yine bu macta protesto edilmeden kurtuldu zannettim. maca bakarken tam anlayamamistim, kalabalik bir ortamda bakiyordum. yemin ediyorum yine 10 kisi kaldiydik sahada.

Oynamadan, yattığı yerden para kazanıyor diye kızarız bazı futbolculara. Mustafa bu konuda istisnadır. Kontratı bitene kadar yattığı yerde para kazansın. Eğer kontratı biterken hıyarlık yapıp uzatırlarsa, oynamadığı maç başına anlaşsınlar.

Aldığın parada, içtiiğin suda, yediğim yemekte en ufak katkım varsa haram olsun.

Devra arası manisa'ya barış,aydın,m.sarp+ para verip yiğit incedemir'i alsaydık çok iyi olurdu.

Oyuna girdi, orta saha felç oldu resmen, hayır eksik oynasak daha iyi M.sarpı adam sanıp, orayı boş bırakıyor doğal olarak diğerleri en azından yokken açığı kapatmaya çalışırlar.

abi tüylerim diken diken oluyor ya, rüyama girdi bu herif geçen.

Mahalle arasında maç yapıyoruz işin ilginci bu vasıfsız da oynuyor.Takım arkadaşım.Ortayı açıyorum kafa ile vuruyor ve gol oluyor.Kalede Volkan.Sonra bunla karşılıklı yengeç dansı yapıyoruz ve sarılıyoruz birbirimize o sırada sarsılarak uyanıyorum.Resmen sinirimi psikolojimi bozdu harap etti lan.

Oyuna girdigi zaman takimi yerle bir eden tek futbolcu dünya üzerinde. Hakemle esdeger görüyorum Mustafa Sarp´i. Hakem gibi futbolcularin etrafinda kosup duruyor :)

Oyuna girdi, orta saha felç oldu resmen, hayır eksik oynasak daha iyi M.sarpı adam sanıp, orayı boş bırakıyor doğal olarak diğerleri en azından yokken açığı kapatmaya çalışırlar.

Gözlerıyle adam takıp edıyor nasıl futbolcu olmuş hayret...

Mustafa Sarp'ın tekniği

cyclops

Geri
Üst Alt