#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

orta sahayı fizikli oyunculardan kurmamız lazım artık orta sahaya servet takviyesi olması lazım.bugun mustafasızda rezildi.

önerim:

Mustafa-Cana

----Servet

böyle birsey olsa kaya gibi orta saha izleriz.arkadaslar uyanalım.servet bikaç sene önce önlibero oynamıstı tek pozisyona giren oyuncumuzdu.Kendiside soyluor bunu çok yaratıcı servet uzun toplarını herkes bilir zaten.ROVasata bile attı adam daha ne yapsın orta sahada oynamayı hakediyo artık yeter DUSUN BUNU HAGIII

Şu foto Sarp'ı açıklıyor beyler. Adam futbol prof. Tartışmak bile günah.

mustafa-sarp-bursaspor.jpg

Top calma

Pas verme

Kosma

Defans yapma

Mustafa Sarp'ta olmayan ozelliklerden yalnizca birkaci

O konuda haklısın refik,tamam mustafa sarp Türkiyenin en iyi b2b oyuncusu ama Xavi ile kıyaslamak olmaz.AMA bana göre sarp>Gerrard.Aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım.

Gerrard? Abartılmış bir oyuncu 2 yıldır nerde ama Sarp bu takımda sadece iyi bir alternatif olur.

Xavi>Gerrad=Sarp. Futbolu bilen bu denklemi de bilir.;)

Soyadı Sharp olsaydı Mençıstır'da oynardı.

Gerrard? Abartılmış bir oyuncu 2 yıldır nerde ama Sarp bu takımda sadece iyi bir alternatif olur.

hocam yapma gözünü seveyim gerardla sarpı karşılaştırıysun bide eşit diyorsun valla ayıp ediyosun . bence:

xavi>sarp>gerard dır

Ortasahamıza sınıf atlattı yahu adam vallaha billaha.

kelime oyunu yapma arkadas bana ben GIZLI GSE im yemem bunları Gerrad Kim Hangi takımda?? MUSTAFAYI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMAYALIM

Beyler yalnız ' Stay with us Sarp ' diye pankart açmalıyız Fabregas Barca'ya gidecek gibi gözüküyor Real cevap vermek isteyebilir.

Manchester City falan isterse satmasın lan bu yönetim :mad:

Endüstriyel futbola karşı Mustafa Sarp !

Sarp 'ın olmadığı her maç kaybetmemiz sadece bir tesadüf beyler kendinize gelin.

Geri
Üst Alt