#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sarp ile Baltayı ıslıklayacaz gibi bu hafta; bu iş de Ali Turan gibi olcak , ıslıklarla bezdiricez adamları, sarp maç ortasında yine formasını fln yırtarsa hiç şaşırmam :D

B_3b27317c2f64c6a6cec0fca6d5dfa4e1.jpg

Kemal Sunal filmlerinde oynayan Hanzo

bu resim fotomontajmı gercekmi. biri aya biri göge bakıyo. nereye bakıyo bu kamiller:D

Mustafa antremanlara ya icip geliyor ya da kokain falan icip geliyor herhalde. Topa bakislari hic normal degil.

Ne gitmesi niye gitsinki bence sezgin varsa ikizini alsin sarpin bedavaya, ayrica sarpa hiç kızmıyorum sizin gibi, onu kim aldıysa onunla derdim, ne diyecekti sarp teklif geldiğinde yok ben galatasarayda oynayamam kapasitem yetmez mi diyecekti, beleş olsunda bizimliler gorili bile futbulcu diye koyarlar takima,

Sarp ile Baltayı ıslıklayacaz gibi bu hafta; bu iş de Ali Turan gibi olcak , ıslıklarla bezdiricez adamları, sarp maç ortasında yine formasını fln yırtarsa hiç şaşırmam :D

Ama artik bir zahmet isliklansinlar yahu, kac oldu, daha ne kadar dayanacagiz.

Ali Turan gelir gelmez isliklandi, yuhalandi ama bunlar hale isliklanmis, yuhalanmis degiller, saka gibi la.

2 yil oldu artik.

Son antrenmanda genellikle as oyuncularla aynı takımda bulunmuş. Kaleci de yine Zapataydı. Uyandır allahım bu rüyadan

Son antrenmanda genellikle as oyuncularla aynı takımda bulunmuş. Kaleci de yine Zapataydı. Uyandır allahım bu rüyadan

bitek kaleciyemi takıldın:D yahu bizde dogru dürüst kalecimi var. pancuyu gecirsek kaleye bu 3 ünden daha cok güven verir:lol:

Tek başına Zapatayı gördüğüm için uyandır Allahım demedim Sarp ta var o rüyada:D

Ayrıca Haginin istediği ilk kaleci olduğuna pek ihtimal vermiyorum o yüzden Hagiye kızana kadar önce yönetime kızıyorum bu konuda

ilk 10 sayfadaki onla ilgili düşünceleri okuyuncu yarıldım.:D :lol:

Ya nasil mantiktir hangi mac øncesi bilmiyorum. Bulent Lig Tv'de. Diyorki Mustafa'yi ben getirdim cok caliskan savasan bir oyuncu. Ya Bulent yapma etme eyleme savas mi yapiyoruz. Bu øzellikleri var diye oyuncu mu transfer edilir ya. Galatasaray Avrupa'da oynayacak Turkiye'de diger guclu takimlarla oynayacak. Hani bu futbol kulubu mafya mi ? Oyuncu sahaya cikacak mafya olsan hadi git øldur savas dersin tamam fakat macta ne yapacak yetenek yoksa.

Geri
Üst Alt