#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ağzımdan geldiği kadarı ile ıslıklladım kendisini. Zaten çıkan oyuncu da Sabri olunca ıslıklar birbirine girdi ortalık tepki seline dönüşüverdi biranda.

scaled.php

barış,aydın,ayhan,mustafa ------->exit.

a'nın karesini almış.

Sarpdinhomuz sezon sonu insallah Ayhan abisini,Aykutu,Ufugu,Gökhan Zan'i,Hakan'i,Aydin'i,Baris'i alip issiz bir adaya kacsinlar :D

Mustafa Sarpı ıslıklayınca elinize ne geçiyor?..Onun yapacağı işi bu kadar...Asıl ıslıklanması gerekenlere bişey yok...

Sarp 75 yada 80 de girseydi %10000000000 golü yerdik.Bir zamanlar Erdal vardı böyle

Artık ilk 11 e girmese de bu başlıkta sana her zaman gireceğim entry i sarp. futboldan soğuma sebebimsin defol :mad:

Issız bir adaya düşsem yanıma sarp barış ve ayhanı alırdım. en azından galatasarayım mutlu olsun:( kusura bakmayın balta ve serveti alamadım 3dilek hakkım var:D

Şu adamı milli takıma alın yoksa İspanya milli takımına gidicek

televizyona çıkan futbol uzmanları diyor ya mücadele gücü yüksek oyuncu diye:D

Bülent'in Rijkaard'ın Hagi'nin prensi sorun bizdemi diye soruyorum arada kendi kendime ya biz taraftar ve yazarlar başka bir Mustafa Sarp izliyoruz ve futbolu bilmiyoruz yada Bülent,Rijkaard,Hagi gibi adamlar futbolu bilmiyor 3'ününde prensi bu adam sakatlanmasa banko 11 oynucaktı.Hagi geldiğindede banko oynatıyordu zaten Mustafa Sarp'ı.İBB maçındada büyük ihtimal 11'de ya biz futbolu bilmiyoruz salağız yada bu teknik adamlar futbolu bilmiyor kendilerini biliyor sanıyor.Anlıyamıyorum biri bana anlatsın koca maç sahada izliyor maçı resmen kaç senedir başkan hadi başkan'ı geçtim Adnan Sezgin falan görmezmi şu adamı yahu gerçi Cenk Tosun'u Ersan'ı izleyip 500 bin euro gibi fiyatlar yüksek diye almayan adamın futbol bilgisi Mustafa Sarp gibi oyuncuları görebiliyor sanırım ya yazık ya şu adamı oynatacaklarına pafta oynayan cumhur'u falan oynatsalar bundan bin kat iyi oynar hadi Cumhur kötü Altayda şov yapıp transfer olduktan sonra yetersiz bulunup kiralanan Konyaspor'da banko oynayan döktüren Musa Çağıran'ın suçu ne. Ziya doğan Yılmaz Vural futbolu bilmiyordamı bu adamı oynatıyor Sarp yeterli Musa'mı yetersiz biri bana anlatsın.Ne ya tamam karakteri müthiş olabilir ama bu onun karakteri iyi diye takımda kalacağını belirlememeli o zaman Cem Yılmaz'ı Sarp'ın yerine getirelim adamları güldürsün kırıp geçirsin bumu bunların futbol anlayışı Sarp'ın karakteri iyi kalsın ya futbolu 5 yesek Sarp'a dokunmazlar

televizyona çıkan futbol uzmanları diyor ya mücadele gücü yüksek oyuncu diye:D

Fenerli adamlar Bjk'li adamlar tabi iyi dicek Rıdvan,Sergen,Metin Tekin,Ahmet Çakar,Erman Toroğlu falan hepsi aynı familyadan Sarp oynasın kaybetsin takım diye.Tek Mehmet Demirkol var Sarp'ın topcu olmadığını bilen

Bülent'in Rijkaard'ın Hagi'nin prensi sorun bizdemi diye soruyorum arada kendi kendime ya biz taraftar ve yazarlar başka bir Mustafa Sarp izliyoruz ve futbolu bilmiyoruz yada Bülent,Rijkaard,Hagi gibi adamlar futbolu bilmiyor 3'ününde prensi bu adam sakatlanmasa banko 11 oynucaktı.Hagi geldiğindede banko oynatıyordu zaten Mustafa Sarp'ı.İBB maçındada büyük ihtimal 11'de ya biz futbolu bilmiyoruz salağız yada bu teknik adamlar futbolu bilmiyor kendilerini biliyor sanıyor.Anlıyamıyorum biri bana anlatsın koca maç sahada izliyor maçı resmen kaç senedir başkan hadi başkan'ı geçtim Adnan Sezgin falan görmezmi şu adamı yahu gerçi Cenk Tosun'u Ersan'ı izleyip 500 bin euro gibi fiyatlar yüksek diye almayan adamın futbol bilgisi Mustafa Sarp gibi oyuncuları görebiliyor sanırım ya yazık ya şu adamı oynatacaklarına pafta oynayan cumhur'u falan oynatsalar bundan bin kat iyi oynar ya tamam karakteri müthiş olabilir ama bu onun karakteri iyi diye takımda kalacağını belirlememeli o zaman cem yılmaz'ı Sarp'ın yerine getirelim adamları güldürsün kırıp geçirsin bumu bunların futbol anlayışı Sarp'ın karakteri iyi kalsın ya futbolu 5 yesek Sarp'a dokunmazlar

sorun saydığın adamlarda, onlar bu işi biliyor olsaydı mustafa sarpla başarıdan başarıya koşarlardı. sabriyi, sarpı baltayı cartı curtu oynatan adamdan hayır gelmez, onları oynatacağıma altyapıdan oyunculara şans veririm, olmadı bir sonrakine şans veririm ta ki iyiyi bulana kadar, her mevkii için türkiye'nin dört bir yanını karış karış tararım ama 30 yaşına gelmiş adamların ha bugün ha yarın futbolcu olacaklar umuduyla onları her maçta sahaya sürmem, galatasaray'ın geleceğini ipotek altına almam.

Selçuk Şahin bile kendini geliştirdi bu adam hala koşmayı bile öğrenemedi

sorun saydığın adamlarda, onlar bu işi biliyor olsaydı mustafa sarpla başarıdan başarıya koşarlardı. sabriyi, sarpı baltayı cartı curtu oynatan adamdan hayır gelmez, onları oynatacağıma altyapıdan oyunculara şans veririm, olmadı bir sonrakine şans veririm ta ki iyiyi bulana kadar, her mevkii için türkiye'nin dört bir yanını karış karış tararım ama 30 yaşına gelmiş adamların ha bugün ha yarın futbolcu olacaklar umuduyla onları her maçta sahaya sürmem, galatasaray'ın geleceğini ipotek altına almam.

Aslında Schuster doğru söylüyor 1960'ın futbolu oynanıyor diye şöylemi demeliyim 1960 zihniyeti var Mustafa Sarp,Barış,Ayhan gibi sadece koşan veya koşuyo gibi görünen(sarp) mücadele eden futbol adına hiçbir olumlu iş yapmayan adamların doldurulması ve Adnan Sezgin,Adnan Polat,Aziz Yıldırım,Yıldırım Demirören,Sadri Şener,İbrahim yazıcı gibi eski kafalar Menejerlerin önermesiyle transfer yapan adamlar artık türk futbolundan elini çekmeli ve bunların yerine 2011 model futbol mantalitesini benimsemiş gelişmeye açık ve profesyonel yönetici ve teknik ekip ve 2011 model futbol mantalitesine uygun futbolcu topluluğu oluşturulmalıki Türk futbolu büyüsün gelişsin Yani kısaca şöyle söyliyim

TD olarak 2011 model futbol felsefesini bilen adamlar

Abdullah avcı

Tolunay kafkas

Ertuğrul Sağlam(başkanına rağmen)

Mehmet Özdilek

Aykut Kocaman(başkanına rağmen)

Başkan Olarak 2011 futbol mantalitesini kavrıyan

Göksel Gümüşdağ: Türkiyedeki bu işi bilen en iyi ve gelişmeye açık ve çok çok iyi genç bir başkan

İbrahim kızıl: 2011 futbol mantalitesini iyi bilen gelişmeye açık olmamasına rağmen takımla ilgilenen ekibine güvenen bir başkan yani futbola karışmayan sadece maçlara gelip izleyen

Süleyman hurma: Recep mamur hiçbirşey bilmemesine rağmen Süleyman hurmanın gençlere yönelik transfer politikası ve scout ekibiyle 2011 futbol mentalitesine en uygun isimlerden birisi sevmeyen çok ama adam işi biliyor

Antalya başkanı: adını bilmiyorum ama iyi bir başkan

Geri
Üst Alt