#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sarpinho'nun yeteneği bu kadar alıp getirene küfür edin edeceğinize Adnan Sezgin aldı getirdi basın küfürü

Mustafa Sarp idmanlarda hakkaten Sarpinho mu oluyor da kadroya giriyor maçtaki hali ortadayken, çok merak ediyorum..

Maçtaki halini baz alan bir TD, bu herifi ilk 18'e bile almaz çünkü..

maçın en kötü futbolcusu olmayarak gelişme gösterdi tebrikler sarpinho reis...

İnsan mısın lan sen ? Kusura bakmayında uslübumu bozuyor bu adam. Hiç formdan düşmüyor adam her hafta bir vukuatı var.

Gercekten Hakan Arikan´a söylenen lafi Sarp´a söylemek istiyorum. Dogdugun güne ben ya

Senden coban bile olmaz sen koyunlara bile bakamassin o kadar beyin biel yok sende cunku ha seni o takima alip koyup ilk 11 de oynatan hocanin aklinada sasmak gerekir rijkaard ayri hagi ayri. Bu adam napiyor boyle komisyon mu veriyor cok merak ediyorum yada takimda bir gruplasma var belli grubun adamlari oynuyor bu cigersizde onlardan biri

Gelmiş geçmiş Galatasaray tarihinin en kötü oyuncusu.Bu onur sana yeter sarp efendi.

Bu cenabetin oynadığı hangi maçı kazanabildik..

Yüzde 80'i puan kaybı ya..

Yüzde 20'de erkenden oyundan çıkarsa,seni bize izletipte Yekta'yı orada oturtan zihniyet gitsin Bank Asya'da hocalık yapsın!

Söylenecek söz kalmadı artık.Adam maestro.Bu adamı alan Süper Lig kulubünü yenme daha kolay.

Cana eliyle işaret yapıyor, çık uzun top atacağım diyor.Kalas gibi orada bekliyorsun.Rüzgardan topun çarpacağını hesap edemiyorsun. Rakibine baskı, pres yapamıyorsun.Bugün gazetelere bakıyorum 7-8 üzerinden puanlar vermişler.Resmen manipule ediyorlar.

yekta kurtulus varken mustafa sarpla başlamasına, emre colak varken mustafa sarpın oynamasına 90 dk zerre olumlu bsey yapmayan mustafa sarpın yerine oyundan sabrinin çıkmasına (hemde belediye o kanadı felç etmişken) ben anlam veremiyorum.. hakkaten biz futboldan hiç anlamıyoruz.. yada hagi bizim kadar bilmiyor...

Taraftarı da anlamak mümkün değil. Mehmet Topal'ı 3. stoper gibi oynuyor diye eleştiriyordu. Mustafa Sarp eğere 3. stoper gibi oynasaydı, ilk golü yemezdik.

Biz bu sene hala

Emirhan

*****(aklıma gelmiyor)

Çağlar(şimdilik)

Ahmet Kesim

Neill

Cumhur Yılmaztürk

Yekta Kurtuluş

Culio

Emre Çolak

Stancu(Anıl Dilaver)

Baros

En azından şu kadro ile çıksak bile bu kadardan daha fazla puan kaybedemeyiz.Fatih Terim olsa bunu yapardı.

hagi ile el ele gitsinler, aksam da beraber içerler oh keyifleri hiç bozulmaz,

inanamiyorum ya, mustafa sarp KIMDIR? ne ozelligi vardir, ne gezer bu takimda?

Geri
Üst Alt