#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ah be Sarp biraz son vuruşlarda becerin olsaydı,bugün Rijkaard'a sallayanlardan eser olmayacaktı ortalıkta.

Kupadan elenmemizin en büyük sorumlusudur bana göre muzi. Ilk mac zaten ruh gibi gezinip

duruyordu, kac top kaybi yaptim kim bilir. Dünkü mactada kahraman olucam diye 2

golümüzü yedi 1. ilk yarida arka direkte ugura biraksa ugur atacak ama kendisi aldi ...

2. Bos kaleye Arda vuracak muzi araya giriyor topa dokunuyor aut. Baris v2.

Çok büyük düşüş var kendisinde maalesef 2.yarı Gaziantepspor maçını saymazsak.

acayip bir adam suat kaya'dan sonra ikinci bionik adam.

rakip kale önünde gol pizyonuna giriyor, sonra dönüp bizim kale önünde gol çıkarmaya çalışıyor.

çok gol kaçırdı maçırdı önemli değil kaçarsa kaçsın. mustafa'yı seviyoruz, elinden geleni esirgemeden yapıyor.

Sana bilmeden,anlamadan sallayanlara inat;

Yürüyedur Mustafa !

Neyi bilmeyip, anlamadik Semih reis? Da Vinci Sifresi degil ki adam, bildigin futbolcu. :o

İyi niyetli , formasının hakkını vermeye çalışıyor okeyto . Ama adam yetersiz arkadaş

Bir golü atamadın diye sana sallayacağımı mı sandın Mustim,ya da golü engelleyemediğin için,o formayı her giydiğinde nasılda sırılsıklam ediyorsun,sana tek kelime edemem mücadelenin yanında yaratıcılığını ve takıma faydanı ortaya koyuyorsun,bir maçta sevmedim seni,bir maçta da silmem,senin yerin çok ayrı bende..!

Mustafa Sarp'ı sevmem. Fakat golü engelleyemedi diye eleştirilme hadisesi çok komik geliyor bana. Adamın Necati'yle kale arasına girme şansı vardı da girmedi sanki. Tek koşan ve yetişmeye çalışan oyken kızıyoruz bir de.

Galatasaray'da oynayacak futbolcu değil o ayrı. Ama yiğidi öldür hakkını da ver. Gol pozisyonuna giriyosa kaçırsa bile tebrik etmek lazım, kendisinden daha geride oynayan futbolcular varken o topa yetişmek için bir şeyler yapan birtek oysa tebrik etmek lazım. Vur deyince öldürüyoruz millet olarak. Bir adamı eleştirmeye karar verdiysek, artık gözünün üstünde kaşının olması bile suç haline geliyor.

Mustafa Sarp'ı sevmem. Fakat golü engelleyemedi diye eleştirilme hadisesi çok komik geliyor bana. Adamın Necati'yle kale arasına girme şansı vardı da girmedi sanki. Tek koşan ve yetişmeye çalışan oyken kızıyoruz bir de.

Galatasaray'da oynayacak futbolcu değil o ayrı. Ama yiğidi öldür hakkını da ver. Gol pozisyonuna giriyosa kaçırsa bile tebrik etmek lazım, kendisinden daha geride oynayan futbolcular varken o topa yetişmek için bir şeyler yapan birtek oysa tebrik etmek lazım. Vur deyince öldürüyoruz millet olarak. Bir adamı eleştirmeye karar verdiysek, artık gözünün üstünde kaşının olması bile suç haline geliyor.

Şu cümleyi hiç anlamam niye oynayacak oyuncu değil takımın dinamosu adam.

Mustafa Sarp sadece mücadeleden ibaret olsa Rijkaard'ın dinamosu olabilirmiydi sizce? Sadece çıplak gözle stada gidip izlemenizi öneririm. Ben gittim gördüm ve hayran kaldım. Sizede tavsiye ederim.

Rijkaard'ın en çok oynattığı futbolcuyu futbol profösörlerimiz beğenmiyor işte :)

Rijkaard'ın en çok oynattığı futbolcuyu futbol profösörlerimiz beğenmiyor işte :)

Adamın mecburiyetten oynattığını düşünemiyorsunuz işte Orta sahada adam mı var la? Elano ve Mehmet Topal dışında kalıteli adam yok Ayhan kalıteli aslında ama oda bitmiş tükenmiş artık Ama seneye en fazla rotasyon oyuncusu olacak sadece bakın görün

Geri
Üst Alt