#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

sezon başından bu yana mevcut kadroda o bölgede en verimli oynayan adam sarp.son zamanlar oyunu sallantıdaydı ama son maçta ben beğendim.

Oyunu sallantıda olmasının 2 sebebi yanında M.Topal ın oynamasıdır bu iki oyuncunun kesinlikle yan yana oynatılmaması gerektiğini daha 7.hafta açtığım bir topikle belirtmiştim ve Rijkaard ın M.Sarp tan iki yönlü ortasaha oyuncusu yapma GAFLETİ Sarp ı taraftarın kucağına attı.İlk yarı demiyormuyduk en iyi iki transfer Sarp ve Keita diye ne çabuk unuttunuz!!!

M.Sarp futbol zekası olarak GS da ortalamanın üzerindedir ama temel futbol eksikleri olduğu bariz topu alışından,verişinden belli ama o eksiğinide özverisi ve hırsıyla yeterince kapatıyor.

Ön libero mevkisinde Galatasarayda 2,3 yıl çok rahat ilk 11 oynayabilecek oyuncudur.Onun yerine Diarra vs alırız diyolarsa eyvallah ama yabancı sınırlaması ve klübün içinde olduğu ekonamik dar boğaz Mustafayı benim için vazgeçilmez kılar.

Koca yürekli güzel insan sana güvenim TAM.Peşindeyim...

Efendiğiline ve mücadeleci oyununa saygım sonsuz, ancak şunu hiç anlanmadım hangi özelliğinden dolayı galatasaraya alındı.

O mevkide oynuyan ne ayhandan ne mehmetten ne de barıştan fazlası var.
o mevkiden demissin ayhan tek on libero oynar mi veya baris veya elano elde kalan mehmet disinda baska tek libero oynayabilecek oyuncu varda biz mi bilmiyoruz bazen sirf elestirmek icin yazmayin

o mevkiden demissin ayhan tek on libero oynar mi veya baris veya elano elde kalan mehmet disinda baska tek libero oynayabilecek oyuncu varda biz mi bilmiyoruz bazen sirf elestirmek icin yazmayin

birincisi ayhan o bölge de tek başına daha önce de oynadı, yine oynar.mehmet, barış ve mustafa dan hücum yönü daha iyi olduğu için rijkaard onu sabit ön libero gibi oynatmıyor.

Ikincisi mustafa'nın da defansif yönü özellikle tok kapma özelliği mehmet'ten hatta ayhandan iyi değil.pres dersen onda da barış ve ayhana göre bence geride.

Elde kaldı mustafa'nın hucüma katkısı,duran toplarda çok iyi pozisyon alıyor golde atıyor,ancak maç içinde yakaladığı pozisyonları maalesef çok kolay heba ediyor.pas konusunda hep geç kalıyor gibi,bu konuda aynı ayhan.

Aslında mustafa mehmetin alternatifi yani defansif orta sahanın oyuncusu değil, o daha hucumcu,ancak ondaki meziyetler galatasaray için yeterli değil. Kastettiğim şey buydu. Sırf eleştirmek için değil.

Hele mustafa gibi elinden geleni ortaya koyan oyunculara bu saygısızlığı asla yapmam. Haddimi bilirim.

Oyunu sallantıda olmasının 2 sebebi yanında M.Topal ın oynamasıdır bu iki oyuncunun kesinlikle yan yana oynatılmaması gerektiğini daha 7.hafta açtığım bir topikle belirtmiştim ve Rijkaard ın M.Sarp tan iki yönlü ortasaha oyuncusu yapma GAFLETİ Sarp ı taraftarın kucağına attı.İlk yarı demiyormuyduk en iyi iki transfer Sarp ve Keita diye ne çabuk unuttunuz!!!

M.Sarp futbol zekası olarak GS da ortalamanın üzerindedir ama temel futbol eksikleri olduğu bariz topu alışından,verişinden belli ama o eksiğinide özverisi ve hırsıyla yeterince kapatıyor.

Ön libero mevkisinde Galatasarayda 2,3 yıl çok rahat ilk 11 oynayabilecek oyuncudur.Onun yerine Diarra vs alırız diyolarsa eyvallah ama yabancı sınırlaması ve klübün içinde olduğu ekonamik dar boğaz Mustafayı benim için vazgeçilmez kılar.

Koca yürekli güzel insan sana güvenim TAM.Peşindeyim...

yerine diarrayı falan almayınız ,gayet ucuza bir afrikalı onun yapdığını işin cok üstünde oynar.. mesela a.gücünde bize karşı oynayan theo weeks bu haliyle bile saprdan kat be kat iyi bir oyuncudur..

Helal olsun sana. Takımda birşeyler yapmaya çalışan oyunculardan biriydin.

Galatasarayın oyuncusu değil 3 metrede top oynuyor ve hiç pozitif katkısı yok.

Bu maç kötü değildi abartmayın

Topal ve Sarp takımdan gönderilmeli hiç bir katkıları yok. Galatasaray bu tür üçüncü lig kalitesinde futbolculara kaldıysa hiç bir zaman şampiyon olamayız. Sarp'ın bir hırsı var ama tek başına hırs bir fayda sağlamıyor.

Ben bugün orta saha görmedim.Topu orda tutan sağa sola veren gerekli mücadeleyi yapıp top kapan,rakibin elini kolunu sallayıp kaleye gitmesini engelleyen.Sen gördün mü?

Koşarak geçti Trabzoblular orta sahayı

4-5 pozisyonda bizim kaleye hızla giden rakip oyuncunun arkasına kendisini atarak ne yapdığına artık üzülmediğim sadece acı acı gülümseyebildiğim bir oyuncunun hangi mantıkla sahaya sürüldüğünü ciddi ciddi rijkarda sormak isterim...

4-5 pozisyonda bizim kaleye hızla giden rakip oyuncunun arkasına kendisini atarak ne yapdığına artık üzülmediğim sadece acı acı gülümseyebildiğim bir oyuncunun hangi mantıkla sahaya sürüldüğünü ciddi ciddi rijkarda sormak isterim...

Mehmet Topal sakattı. Geriye bir tek Ayhan kalıyordu. Onun da iyi pres yaptığı söylenemez. O zaman Rijkaard'ı suçlamak doğru değil.

Mehmet Topal sakattı. Geriye bir tek Ayhan kalıyordu. Onun da iyi pres yaptığı söylenemez. O zaman Rijkaard'ı suçlamak doğru değil.

ben hoca olsam ,defans zaten hata yapıyor devamlı gol yiyoruz mantığı ile neili orta göbekde barışla oynatırım... rijkarda eleştirim bu mac yada eldeki kadro ile ilgili değil devre arası gio yu ,joyu isterken basiretimi bağlandıda onlardan onbin kat önceliği olan mevkiye adam akıllı oyuncu almadılar...

ben hoca olsam ,defans zaten hata yapıyor devamlı gol yiyoruz mantığı ile neili orta göbekde barışla oynatırım... rijkarda eleştirim bu mac yada eldeki kadro ile ilgili değil devre arası gio yu ,joyu isterken basiretimi bağlandıda onlardan onbin kat önceliği olan mevkiye adam akıllı oyuncu almadılar...

Bu görüşüne katılırım. Neill orada hiç sırıtmaz bana göre ve takımı da iyi hücuma kaldırır ve pres yapar.

Mustafa Gs formasini hak etmiyor,bence boyle adamlari GS gondermesi lazim

Geri
Üst Alt