#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Eeee biz bosuna gecen sezon orta saha orta saha diye k.c.mizi yirtmadik demi. Xavi bile gelse bu ortasahada is yapamaz ancak vasat oynar.

Fiziki anlamda sürekli gerileme içerisinde geçen senenin ikicni yarısından itibaren.

Mustafa efendi fizğiyle var olan bir futbolcu fizik kondüsyonu kötü olunca Türkcell SÜper ligdeki en vasat orta sahalardan bir tanesi oluyor ne yazık ki.

Eğer bi tane daha ön libero almazsak , Mustafa Sarp yine hep ilk 11'de başlar.

Sanırm biz topu aldığında dehşete kapıldığımızda Rijkaard işte genç yetenek diye içinden geçiriyor, hele driplinleri yokmu, adam öldürür.Gelde çık işin içinden.Ya biz çok akıllıyız, ya da Rijkaard, karar veremedim.

Kurbanın olam git bu takımdan. Ayrılmak istiyorum falan de. Hatta tak koluna Gökhan Zan'ı falan.

Cumhuru sadece fener maçında izledim ama gördüğüm kadarıyla bu çocukta iş var. Rijkaarda bir fırsat işte değerlendirsinde bizde Sarptan kurtulak.

git ne olur git :D geçen yıl rıdvan GSnin en büyük transferi deyince kıllanmıştım zaten :D

Yahu şu adam hangi mantıkla ilk 11'e konuluyor,oynatılıyor anlam veremiyorum arkadaş.Çıksın Emre oynasın işte.Bıktım bu yeteneksizleri izlemekten.:o

ben izlemeyi düşünmüyorum bugün maçı,yeter ömrüm kısalıyor valla:o

Pas verirken vücudunu şekilden şekile sokuyor bide. :asd:

90 dakika boyunca kolları 180 derece biçiminde açık tek futbolcu , belki de insan.

Sayesinde bugünde 10 kişi oynayacağız.

Allah'ını seversen şu forumları oku ve hakkında düşünülenleri gör ve ne olursun git başka takıma.

Geri
Üst Alt