#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

dünkü maçta bişey dikkatimi çekti.

maç içinde taktik veriyordu herkese :o

Bulunduğu konum itibari ile ve sabit durmasının'da (arada sırada futbolcudan kaçıyor, geri pas atıyor vs.) getirisiyle maçı bir taraftar gibi izliyor, normaldir. Mustafa Sarp bunları yaparken Rijkaard, Neeskens ne yapıyor, o taktik defterine ne karalıyor merak etmiyor değilim. Mustafa Sarp'ı kafalarında ve kağıt üzerinde nasıl canlandırmışlarsa artık.

Tam kapkacci tipi var bu adamda. Sahada kanundan kacar gibi kosuyor zaten.

Yerine kimi koysan daha iyi oynar. Hazırlık maçlarında bile kötüydü. Onun yerine A2'den bu sene A takıma aldığın Cumhur'u koy, hata yapsın en azından tecrübe kazanır ki hiç de kolay kolay hata yapabilen bir oyuncuya benzemiyor Cumhur. Bu maç en azından yedek olmasını bekliyordum Cumhur'un ama Rijkaard niye bilmiyorum Mustafa Sarp'a güvendi. Umarım göndermeden önce son bir şans vermek için oynatmıştır Mustafa Sarp, Ayhan ve Barış'ı...

yeter artık birisi görsün de oynatmasın şu adamı. yararından çok zararı var. Böyle panik topcuların işi yok bizi takımda. Seni Galatasaray'a bedava getiren kişide suç

mustafa+sarp

Bunu yazarken kendinde miydin sen ?

Barış'ın presi varmış. Barış ÖZBEK şu dünyadaki futbolcular içerisindeki en FUZULİ koşuları, presleri yapan insandır. Hiçbir amaç taşımaz koşuları. Sadece top nereye giderse peşinden koşmaya başlar.

Ayhan'ın tekniği var ama eski gücü yok.

Mustafa Sarp şu maçta attığı paslar Ayhan'dan iyiydi. Hücuma katkısı Ayhan'dan iyiydi. Defansı kötüydü bu maç o ayrı.

Barış ile karşılaştırmayı gerek bile görmüyorum.

KAtılıyorum. Bu barışa pres yapıyo diyenler futbol cahili cidden ya. Barış'ı top kaparken niye hiç göremiyoruz. Ben görmüyorum hiç.

mustafa sarp'ın alınması tavsiye eden kişi bülent korkmaz'dır, bülent korkmaz'ın ne kadar futboldan anladığına dair bir fikir verebilir bize...

Zaten onun ne kadar futboldan anladığını teknik direktör olduğunda anlamıştık. Umarım bi daha o göreve gelmez

yok adamın zaten röportajı vardı gelir gelmez lincoln'ü yiyecekti öyle de oldu, gerçi dünya ona da kalmadı ama olan galatasaray'a oldu hamburg'a elendik, şampiyonluktan olduk...

KAtılıyorum. Bu barışa pres yapıyo diyenler futbol cahili cidden ya. Barış'ı top kaparken niye hiç göremiyoruz. Ben görmüyorum hiç.

Barış'ın top kapması daha büyük sorun.Savunma ileri çıkıyor top bizde diye,Barış topu kaybediyor atak yiyoruz.

Sarp'ın oynamasını savunan Galatasaraylı olamaz. Sarp hep öne çıkmaya çalışan, kendini göstermeye çalışan. Ama aslında takıma bir faydası olmayan futbolcu tipidir.

Ağırdır, tekniği kısıtlıdır, hantaldır. Pres yapmaya cüsseli fiziği elvermez. Önlibero olarak defans için parazit gibidir. İleriye çıkmaları ile defansımızı daha çok zor durumda bırakıyor. Ama oynatılma kosununda Rijkaard'ın manevi oğlu gibi.

Suç Sarpta değil arkadaş. O adam elinden geleni yapıyor. Suç ona mahkummuşuz gibi her maç banko oynatan Rijkaarddadır.

Suç Sarpta değil arkadaş. O adam elinden geleni yapıyor. Suç ona mahkummuşuz gibi her maç banko oynatan Rijkaarddadır.

Suç Rijkaard'ta değil arkadaş. O elinden geleni yapıyor. Suç ona makummuşuz gibi her maç banko takımın başına koyan yönetimdedir.

Suç Rijkaard'ta değil arkadaş. O elinden geleni yapıyor. Suç ona makummuşuz gibi her maç banko takımın başına koyan yönetimdedir.

Suç yönetimde değil arkadaş. Onlar elinden geleni yapıyor. Suç onlara mahkummuşuz gibi her maç banko takımı yönettirdiğimiz biz taraftartadır.

:D

Suç yönetimde değil arkadaş. Onlar elinden geleni yapıyor. Suç onlara mahkummuşuz gibi her maç banko takımı yönettirdiğimiz biz taraftartadır.

:D

Suç Sabri'de değil arkadaş.O elinden geleni yapıyor.Suç ona mahkummuşuz gibi her maç açtığı ortalarla kafasını yaran taraftardadır.

:asd:

Geri
Üst Alt