#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Hiç ummadık anda gol pozisyonu yaratıyor. Bugün Arda'ya o pası vermese maçı kazanabilirmiydik kendimize soralım.

Maç kazanmak için M.Sarp'tan mucize mi bekleyelim diye soralım

1 olumlu hareketine karşılık 10 olumsuz iş yapıyor ya da hiç birşey yapmıyor maçı seyrediyor

Rijkaard'dan iyi mi biliyorsunuz? Demekki Sarp sistemin bir parçası. Bir şey yapmıyor görünsede. Rijkaardın sahaya yansıttığı işlemin bir ögesidir. Yoksa onu her zaman oynatmazdı.

Rijkaard mecburiyetten oynatıyor.Her toplantısında transfer lazım transfer lazım demezdi yoksa ;)

Diğer maçlara göre daha iyiydi bugün.Ayhan'dan sonra en çok koşan 2.futbolcumuz.

Mustafa Sarp box to box. Sistemin bir parçası. :D

Hiç ummadık anda gol pozisyonu yaratıyor. Bugün Arda'ya o pası vermese maçı kazanabilirmiydik kendimize soralım.

Umduğumuz anlardan geriye kalan, sahadaki 20 adam maçı bitmiş zor koşarken; boş koşuları bırakıp, yeni yeni futbolcu oluduğunu hatırladığı an mı.?

Kendisini hala beğenerek takip ediyorum hep böyle kal aslan parçası.

Bana kalırsa takımda olmaması gerken kişi.Defansif yönü iyi değil kolay çalım yiyor adam kaçırıyor.Ofansif yönünden bahsetmeyeceğim bile.Ardaya attığı pası orda kim olsa atardı.Zaten izlerken dedim atmazsa bıraksın artık futbolu.

Bi maçı izlerken Kahvedeki birisinin ''Arkadaşım Rahatsız mısın!'' diye seslendiği oyuncu :)

Üstün Teknik direktör Rijkaard'ın vazgeçemediği üstün futbolcu Sarp.

Galatasaray li arkadaslar kusura bakmasin ama bu adama neden bukadar yükleniyorlar anlam veremiyorum. Adam savasiyor bikere ruhsuz degil. Hem defansa hem ofansa katkisi var. Her mac en az 5-6 kez ceza sahasi icinde görüyorum. Selcuk la seve seve degisirim üstünede Christiani verelim.

Arıyorum arıyorum bulamıyorum, spiker ismini son Es Es maçında 16. dakika da ilk defa söyledi.(Galatasaray tarihi için önemli bir an) Sonra mükemmel bir yanlış pas atıp sonra yine ortadan kayboldu. Bence Hakan'ın sonunda kafayı yemesinin sebebi Mustafa Sarp.

Geri
Üst Alt