#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

çünkü yönetimimiz rijkaarın istedigi annan ı emana yı alamadı adamda elimdeki MAL bu diyip oynatıyor ;)

Demek ki yönetime inat Sarp'ı oynatıyor. 'Bakın madem istedğimi almadınız ben de en kazma oyuncumu banko oynatırım görürsünüz gününüzü'... misali! Bir teknik direktör mantığı bırakıp duygularına göre hareket etmeye başlarsa artık ondan fayda beklenmez.

Hala fener maçı gözümün önünde.Yeni açıktaydım ve pozisyon tam önümdeydi.40.saniye falandı sanıyorum girdi içeri vursa uzak köşeye kaleci çaresiz zaten.Gitti pas attı gitti atak.Bide bomboş.Şimdi diyeceksiniz ki o kadar kolay mı?Sivas maçında attığı gol daha zor.Şaka gibi.

Hala fener maçı gözümün önünde.Yeni açıktaydım ve pozisyon tam önümdeydi.40.saniye falandı sanıyorum girdi içeri vursa uzak köşeye kaleci çaresiz zaten.Gitti pas attı gitti atak.Bide bomboş.Şimdi diyeceksiniz ki o kadar kolay mı?Sivas maçında attığı gol daha zor.Şaka gibi.

Saat derim çekilirim deriye. :)

Ya git öyle saçma şey mi olur.Burası Rijkaardın Babasının çiftliği mi ? Rijkaardın aklının köşesinden böyle birşey geçtiyse istifa etmelidir ki öyle birşeyi düşünmemiştir bile.Geçen maç Canayı yedek bırakıp yine aynı 3lü ile oynuyordu.Elindei mal bu değil...

+Başkanın dediğine göre Rijkaardın istediği transferlar yapılmış ?!?

https://*************/?o=1&id=61663 bak rijkaard ne demiş

Ya git öyle saçma şey mi olur.Burası Rijkaardın Babasının çiftliği mi ? Rijkaardın aklının köşesinden böyle birşey geçtiyse istifa etmelidir ki öyle birşeyi düşünmemiştir bile.Geçen maç Canayı yedek bırakıp yine aynı 3lü ile oynuyordu.Elindei mal bu değil...

+Başkanın dediğine göre Rijkaardın istediği transferlar yapılmış ?!?

link atılmıyor burdan sen rijkaard elimdeki bu yaz haberlere bak ;)

şov mu yapar formayı yırtıp hakeme kıllı gögsünümü gösterir bilemem :D

aa.20091207135437..jpg

:asd:

Mustafa Sarp'ın her pozisyon kaçırdıktan sonra kafasını ellerinin arasına alarak inanılmaz bir olaymış görüntüsü vermesi enteresan, netice de alışılagelmiş bir görüntü bizim için. Ama adam 30 yıldır bunu bir türlü kabullenememiş, zor tabii.

Oyun kurulurken özellikle izledim.Resmen gidip iki adamın arasına giriyor saklanıyor.:(

Defoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefoldefol

Top ona geldikten sonra G.antep hücüm hazırlıkları yapıyor.

Bak M.Sarp kardeşim sen forvet arkası değilsin. Oraya Misimovici aldık. Sen Ayhan Akmanın yanındaki bölgelerde oynayacaksın. Yani CMF bölgesinde. Birde seneye kombine satalım arkadaşa.

Sanada sana bu formayı giydirenlerede yazıklar olsun!Allah düşmanımın başına vermesin senin gibi ortasahayı.

GSC Sözlükte adına konu açılasıca şahsiyet... :mad:

Takımda ilk gitmesi gereken adam . Ne Aykut ne Servet. Bu adam gerçekten çok çok kötü bi adam.. Kaçak oynuyor resmen. Defansı desen zaten 0. Atakların içine ediyor . Ne olur git ne olur !

Geri
Üst Alt