#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bu adamı Samiyende yuhalamıyorlar cok gucume gıdıyor Arda'nın yuhalandıgı yerde bu adama tek cıt cıkmıyor belkı yuhalasalar adam oynamaz :D

Bursa'dayken ne güzel göz önünde değildi, görmüyorduk rahattık...

Bu adama niye bu kadar taktınız anlamıyorum.Adam en azından Ayhandan iyi oynuyor.Ben Ayhanı görmeye tahammül edemiyorum.Ama suç ne onlarda ne de onları oynatanda.Suç onların yerine kaliteli birilerini almayanlarda.

Ayhan'dan iyi mi oynuyor? Mustafa Sarp hic oynuyomu ki Ayhan'dan iyi oynuyor olsun? Ayhan'in yaptigi defansif katkinin %50'sini yapsa yeter. Bitik Ayhan'in tek topugu etmeyecek bir oyuncu.

Aurelio yu alsaydik, vallah su yasiyla da sarp tan cok cok faydali olurdu. ah yonetim ah. hem aurelio yu nerdeyse bedava aldilar.

bakiyorum, herkes kadro kurarken, Sarpi nerdeyse kimse yazmiyor ama rijkaard israrla oynatiyor.

Insallah rijlkaard vaz gecer artik bu sarp sevdasindan.

ARTIK TAKIM 10 KISI SAHAYA CIKMASIN!

Yarin resital sunacak bize.

Elanoyla beraber takımı 9 kişi oynatan futbolcumsu karakterimiz..Rijkaardın torpillisi..

Rijkaard nasıl görmüyor bu adamın bomboş olduğunu anlayamıyorum gerçekten..

Ali Samiyende yuhlanacagi gunu iple cekiyorum, Rijkaard nasil hala oynatiyor anlamis degilim

oynama lan artık , lütfen oynama :o

Takımın yıldızları teker teker sakatlanıyor ama sen o kadar istikrarlısınki hiç bir şey olmuyor.

Cezalı da olmuyorsun. Haliyle takımın en çok forma giyen adamı oluyorsun.

Helal olsun yiğidim!

Geri
Üst Alt