#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Grip olmuş.

Adam ne gelene ne gidene karışıyor ve sakatlanmıyor.

Bir insan dün grip aşısı olup da bugün grip olur mu yaa.. Triple cenabet bu adam :D

Türk Telekom Arena'da ilk golü bu adam atacak. Yazin bunu bir kenara. Neco dediydi dersiniz. :asd:

en azindan diger soytarilardan bin kat fazla is ahlaki var

kalkip soytarilik yapmiyor isinirken falan

Bence böyle saçma düşüncelere gerek yok, ne iş ahlakı, iş ahlakı denen olay sahada futbol oynamaktır, mücadele etmektir. Defansif ortasaha oynuyorsan çamura bulanacaksın , kayacaksın, biçeceksin, korkutacaksın, top kapacaksın, basit oynayıp boyunu aşan işler yapmayacaksın. İş ahlakıymış pehhh.. Burası Galatasaray futbol takımı... fenerli dangalaklar forumlarında bir çirkef arda, çirkef hagi tutturmuşlar... Biz o çirkeflerle başarıları, maçları kazandık.. Bizim forumda da şimdi iş ahlakı - soytarılık modası başlamış.... Bir adam topunu adam gibi oynuyosa isterse gitsin gece gündüz karı kızla dolaşsın umrumda değil, bana ne ben Galatasaray'da Galatasaraya yakışır kaliteli futbolcuları izlemek istiyorum. Sizlere bu sezon da bol Barışlı , Sarplı günler...

Yemin ederim şu Galatasaray takımında yıllar boyunca öyle çok az futbolcudan nefret etmişimdir. Ancak Cihan Haspolatlı'dan sonra nefret ettiğim yegane insansın Mustafa.

Sözde asıl mevkin defansif ortasaha ama senin daha defansif ortasahalığını bırak rakip kovalayıp top kaptığını bile görmedik. İyi Galatasaraylı olman bu takımda oynamanı gerektirmez. Git maçları tribünden izle, forma al kombine al klübe para kazandır her taraftar gibi. Klüpten para alma.

Mustafa Sarp sana sesleniyorum takip ediyorsundur bu forumu insallah ! Senden ricam Rijkaard'a söyle beni oynatma diye taraftar istemiyor seni!

Mustafa Sarp out! Hakikatten hayatimda hiç bir futbolcudan senden nefret ettigim kadar nefret etmemisimdir.. Ilk baslarda adam gibi adam, cesur yurek falan dedikte.. fos çiktin be Sarp..

Başta Mustafa Sarp olmak üzere, Ayhan, Barış, Aydın, Servet, Hakan Balta, Ali Turan gibi oyuncuları klüpten göndermek istediğimizde hangi takımlar isteyecekler çok merak ediyorum özellikle de Mustafa'yı :)

Buaskam bize bir resital sunacak.

Return of the king olacak sanırım:(

Şansal Büyüka Almanya maçında ben olsam M.Topuz'u , Mustafa Sarp'ı oynatırım dedi :D

Geri
Üst Alt