#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Arada bir balkona çıkıyorum Sarp'ı görünce sinirlenip tekrar içeri giriyorum. Bilmiyorum yani. Bilmiyorum..

18.09.10

Galatasaray'ı saha içinde izleyebilip üstüne para alan tarihteki nadir oyunculardandır M.Sarp, nasıl insandır bilemem fakat futbolcu olmadığını uzun zamandır düşünüyorum. Ve sırf bu yüzden; bu oskarlık oyuncuya tahammül ettikleri için Nesskens ve Rijkaard'a sövüyorum. Soğumadınız mı arkadaş futboldan yeter ya.!

Bazen sırf Mustafa'yı izliyorum sahada. Top bizdeyken hiç gelip top alayım, dağıtayım gibi bir düşüncesi yok. Toptan kaçıyor resmen. Top almamak için rakip arkasına saklanıyor. Top rakipteyken yürüyor. Pres yapma gibi bir düşünceside yok. Toptan olabildiğince uzakta durmaya gayret gösteriyor. Resmen yok bu adam sahada. Bizden hiçbir farkı yok. Benide sahaya koyun 90 dakika gezeyim. Arada Kewell'ın yanına gider imza falan alırım. Oyuncuları daha iyi tanırım saha içinde falan. Hatta aklıma bir fikir geldi. Kura çekilsin taraftarlar arasında kim kazanırsa Sarp'ın yerine sahada yürüsün. Takılsın öyle...

La havleee. Uzun lafın kısası bu adamı ben Bank Asya değil Amatör kümede bile oynatmam. Rijkaard gibi bir adam sana nasıl tahammül ediyor orasını anlamakta sıkıntı çekiyorum sadece.

Bunları görmek için televizyondan izlemek gerekiyor sanırım M.Sarp'ı. Arkadaş ne yazıyosunuz ne çiziyosunuz o kağıtlara; istatistik tutuyorsunuz M.Sarp ne yapıyor bizim gör(e)mediğiz. Yakında inanmadığım büyü'ye inanacağım futbola inancımı yitiriyorum bu boş eleman yüzünden yavaş yavaş.

Futbol ne kadar enteresan Mustafalar Sarplar falan.

Yeter artık Allah Rızası için birileri görsün şu adamın sahada hiçbir işe yaramadığını

Sunu görünce Futbolcu olmadigima cok pismanim.

Kadiköy'de de sov yapacak.

bir adamlık yapsanda bu gece futbolu bıraksan, herkes şaşırsa...

Bu arada ilk golün asistini yapmis. :o

Gercekci olacaksak bugün fena degildi aslinda Sarp. Ama Galatasaray daha iyi futbolculara layik tabiki

Mustafa'nın kişiliğine insanlığına elbette lafım yok. Konuşması gayet düzgün saha dışında efendi bir yapısı var. Ama kesinlikle Galatasaray'ın oyuncusu değildir ve olamaz. Kendini yıpratmadan seneye, Kayserispor-Bursaspor-Antalyaspor tarzı bir takıma gider umarım.

Bazen diyorum maç izlerken,keşke futbol 2 topla oynansa Sarpla Ayhan'a desek geçin siz saha dışına birbirinize alın verin alın verin..Yeter ki sahaya girmeyin!

Kapasitesi sınırlı olduğundan savunulacak bir tarafı vardı ama artık kaptırdığı topun peşinden de koşmuyor.Kadro dışı bırakılmalı.Yerine genç bir oyuncuya şans verilmesi lazım.Kaybetmeyiz,belki de gelecek yıllarda takımı taşıyacak bir oyuncu kazanırız.En kötü ihtimalle Mustafa kadar oynar zaten...

Futbolcu

Futbolcu

Biri Avustralyalı diğeri Brezilya :o

Futbolcu

Futbolcu

Biri Avustralyalı diğeri Brezilya :o

hıı biri ısınmada sakatlanır , biri sakatlanmaz .

Kewell'ı örnek vermeyin artık gitmesi gerekenlerin Mustafa Sarp ile birlikte başında gelir artık . Sakat oyuncuya para dağıtacak değiliz artık.

mehmet_gven4.jpg

Mehmet'in sucu ne?

İyi bir orta sahan yoksa şampiyon olmak imkansız.

Orta sahada bekleyen ve ayakları yerine gözlerini kullanan birinin sakatlanma olasılığı nedir.

Orta sahada bekleyen ve ayakları yerine gözlerini kullanan birinin sakatlanma olasılığı nedir.

Öyle deme gölge presinde çok iyi bazen rakibin gölgesine basıp topu kaptığını sanıyor ya :D

Çok komik adam ya izlerken gülüyorum...

Milyonlarca genç kendini benzin döküp yaksın,bizde bu herifin yerinde olamaz mıydık diye?

Hakkaten süper ligde top oynasam kulübümle kavga edip bonservisimi alırdım,kesin Adnan Sezgin menajerimi arar :D

Komik komik işler dönüyor asırlık çınar Galatasarayımızda...

Öyle deme gölge presinde çok iyi bazen rakibin gölgesine basıp topu kaptığını sanıyor ya :D

Çok komik adam ya izlerken gülüyorum...

Milyonlarca genç kendini benzin döküp yaksın,bizde bu herifin yerinde olamaz mıydık diye?

Hakkaten süper ligde top oynasam kulübümle kavga edip bonservisimi alırdım,kesin Adnan Sezgin menajerimi arar :D

Komik komik işler dönüyor asırlık çınar Galatasarayımızda...

imza, inanilir gibi degil ya, inanilir gibi degil.

Geri
Üst Alt