#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

yalniz sarp ikinci yari fena oynamadi arkadaslar.

2 top kapti.

en az 3 pas atti, hemde ne paslar, pozisyon bulduk her seferinde.

bir hışmınan geldi geçti. pehpehpeh kiziroğlu mustafa bey. heyhey şu sahayı deldi geçti, hey hey kim kim ...kiziroğlu mustafa bey bir beyin oğlu zor beyin oğlu:m26::m26::m26::m26::lol::lol:

Sergen en fazla içen adamlarda bile bu kadar güzel kafa yok.. Ne içiyon olum sen hakikaten len? :D

Yok bu adam bizi tüketecek yanarım yanarım bu adam topçu olabilmiş te ben burdan sadece onu eleştiriyorum ya ona yanarım. Bülent Akın ile Mehmet Güvenin zamanında ahını aldık bence

hakaret amaçlı söylemiyorum hani insanlar köpekleriyle top oynar.köpek devamlı topun peşinden koşar ama topu yakalayamaz sahibi isteyene kadar.arada birde patinaj çeker.mustafa sarp aynen böyle....köpek sadece örnek dir.hakeret etme amacım yok

Arkadaslar bugunki yazisinda Osman Tanburaci Sarpi elestirdi, mail yagmuruna tutalim o bizim dilimzden anlar ve belki bir daha ki macta acimasizca elestirir Sporx Bize Ulaşın - Anasayfa buradan :)

Bu adam kendi mevkisini bilmiyor bence. Yani klasik halı saha maç gidersin arkadaşlarına uyum sağlamak için nere uygunsa orda oynarsın ya, bu adamda hoca nereye koyarsa orda oynuyor. Yani yarın Hagi bu adamı forvete koysa sesini çıkarmayacak; yok Ali Sami demeyin. :asd: Mustafa arada orta sahanın ilersinde top kapar ama Antalya-Sivas-Manisa-Belgrad gibi maçlarda. Allah korusun bu adamla Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyelim. Bu adamın karşısında bir Arsenal, bir Dortmund fln düşünemiyorum.

Bu adam sadece koşuyor deli dana gibi, maç ortalaması da 9-10 km olduğu için oynatmasan, yönetim illa ki karışır. Özellikle bizim başımızda ki yönetim adam almamak için Sarp'ı çok üstün yetenek olarak görür ve oynatılmasını ister. Top rakipteyken bi bakın Mustafa'ya, resmen Nisan-Mayıs ayları gevşedi gönül yayları, eli cebinde tombala çekiyor. Kısaca bu adam hiç bir hocayla değişmez. Bu adam ancak Bank Asya'da sırıtmaz koştuğu için. Şuan Manisaspor'a gitse Hikmet oynatmaz vallahi bunu.

İkinci yarı çok iyi oynadı,helal olsun. 82. dakikada gitti rakip kontraya çıkarken top kaptı,Emre'ye verdi. Emre mal gibi uzaktan şut çekti,üzerine gitti dönen topu da kaptı.

Emre'nin kaptırdığı top az daha gol oluyordu deyip adamı yerden yere vurup, Sarp 2. yarı çok iyi oynadı demişsin! Tek menfi hareketi 82 de çaldığı top olan Sarp rakibe 4 asist yaptı ki onların biri altı pas üzerinde!

18 yaşındaki bir genci hata yapmakla suçlayıp, yerin dibine sokarken, kendini hiçbir şekilde geliştirmesi mümkün olmayan Sarp'ı koruma gayreti çok tezat kaçıyor.

Kendi sahamizda tac kullaniyoruz, bakiyorum Sarp'a adam resmen toptan kaciyor bir baktim antalya ceza sahasina kadar kosmus :)

Macin ilk 30 dakikasini seyredebildim sadece. Sanki tribünlerden Sarp´a bir tepki vardi gibi. Yaniliyormuyum? Ilk yarim saat aldigi her topu kaybetti zaten. Tribünlerden de Sarp´a ayri bir tepki vardi sanki. Baskalari top kaybettiginde tepki yoktu cünkü

Tek dileğim trabzon maçında oynamaması.Ama eminim yine oynıcak:(

Forumdan bi kaç adam seçip yollayalım Sarp'ın yerine bence,hem daha az ücrete oynarlar hemde Sarp'tan kurtuluruz.Nası fikir :p :D

Macin ilk 30 dakikasini seyredebildim sadece. Sanki tribünlerden Sarp´a bir tepki vardi gibi. Yaniliyormuyum? Ilk yarim saat aldigi her topu kaybetti zaten. Tribünlerden de Sarp´a ayri bir tepki vardi sanki. Baskalari top kaybettiginde tepki yoktu cünkü

vardi, bende farkettim ama herif ikinci yari harbiden fena oynamadi.

ayhan sarpı 100'e katlar barış da 10'a katlar mücadele gücü ve savaşma azmi yüksek yine bu adamların bu sarp önlibero oynayıp ne atak keser ne top kapar ne yarar çözemedim rakibi de karşılamaz. rakip atak yapar bu hoop ceza sahasına kaçar, tac atılır bu en uzak noktaya kaçar, sınıfta hani öğrenciler öğretmen tahtaya kaldırmasın diye en arka sıraya kaçar ya bu sarp da o öğrenciler gibi sorumluluk almaktan çok uzak futbol aklı da sınırlı, galatasaray gibi bir takımda nasıl oynar akıl ermiyor, yapacak birşey yok her dönem bu tarz futbolcular bulunduruyoruz, biz de acayip bir fetişizm var:)

inamoto

cihan haspolatlı

orhan ak

volkan yaman

mustafa sarp

ayhan sarpı 100'e katlar barış da 10'a katlar mücadele gücü ve savaşma azmi yüksek yine bu adamların bu sarp önlibero oynayıp ne atak keser ne top kapar ne yarar çözemedim rakibi de karşılamaz. rakip atak yapar bu hoop ceza sahasına kaçar, tac atılır bu en uzak noktaya kaçar, sınıfta hani öğrenciler öğretmen tahtaya kaldırmasın diye en arka sıraya kaçar ya bu sarp da o öğrenciler gibi sorumluluk almaktan çok uzak futbol aklı da sınırlı, galatasaray gibi bir takımda nasıl oynar akıl ermiyor, yapacak birşey yok her dönem bu tarz futbolcular bulunduruyoruz, biz de acayip bir fetişizm var:)

inamoto

cihan haspolatlı

orhan ak

volkan yaman

mustafa sarp

Cihan dedinya bittiğim andır o adam bile Galatasarayda oynadı senelerce verem olmadım ama Mustafa yüzünden olurum heralde

Geri
Üst Alt