#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Takdir eden taraftar profiline küçük bir örnek;

rerererarara.net/prekazi8' Alıntı:
1)takımın genelinin kötü oynadığı bir maçta kötü oynamaktadır.

2)takımın genelinin kötü oynadığı bir maçta en çok suçlanandır, mesela golü neill ya da servet yedirse de kendisi suçlanır.

3)takımın kazandığı hatta gol attığı maçta eleştirilendir.

4)galatasaray'da kaldığı sürece kötü anlamda eleştirilecektir.

7 kasım 2010 trabzonspor galatasaray maçı'nda neill, sabri, elano ve servet'ten kötü değildir ama eleştirilecektir ve muhtemelen ilk fırsatta gönderilecektir ve servet takımda kalmaya devam edecektir.

Takımın gol attığı maçta Sarp'ı eleştiremezsiniz, öğrenin bunları.

:coffee:

hani demişti ya bir taraftarımız seni düğününde bile oynatmayacağını söylemişti ya ben seni o düğüne bile çağırmam

Bir pozisyon vardi macin ikinci yarisinda. Trabzon sagdan geliyordu Serkan'la ve onu karsilamaya Insua gittiydi. Sonra Mustafa'da geldi oraya ve Insua'ya eliyle sen birak ben karsilarim Serkan'i gibi bir hareket yapti. Sonrada Serkan gelince Mustafa cok rahat gecit verdi herife. :o

B_cc04344592e3381b70c8e774e8506fd9.jpg

Mükemmel top kontrolü :tiphat:

İtiraf ediyorum: İlk geldiği zamanlar Mehmet Topal 'ın mevkisinde oynarken baya beğenmiştim ve savunmuştum. Belki de göze girmek için bişeyler yapmaya çalışıyordu.

Tabi mevkisi ve görevi değişince fikrim de değişti. Kendimden utandım, kendimi sevesim!?! geldi.

Isin en komik tarafi suanda oynadigimiz sistem.

Almanya

Klose

Podolski - Özil - Müller

Schweinsteiger - Khedira​

Brezilya dünya kupasinda

Fabiano

Robinho - Kaka - Elano

Melo - Gilberto​

Real Madrid

Higuan

Ronaldo - Özil - Di Maria

Alonso - Khedira​

Biz :o

Pino

Misimovic - Sarp - Elano

Ayhan - Cana​

Bence Telvizyon'a transfer olsun. Şovmenlik konusunda kimse eline su dökemez.

pars gibi adam nereye kadar bu adamla dayanacaz çok merak ediyorum benmi futboldan anlamıyorum rijkaardla hagimi deha

pars gibi adam nereye kadar bu adamla dayanacaz çok merak ediyorum benmi futboldan anlamıyorum rijkaardla hagimi deha

(İroni mod ON)

Onlar biliyor. Onlar futbolu Üniversitesinde okudu. Antrenörlük kurslarında okutulan futbola göre herhalde Sarp vazgeçilmez bir futbolcu tipi. Hepimiz haddimizi bilelim ulan.

(İroni mod OFF)

(İroni mod ON)

Onlar biliyor. Onlar futbolu Üniversitesinde okudu. Antrenörlük kurslarında okutulan futbola göre herhalde Sarp vazgeçilmez bir futbolcu tipi. Hepimiz haddimizi bilelim ulan.

(İroni mod OFF)

bencede adamın şeytan tüyü var demekki sdece koşarım takıma girerim diyo atlet olsaymış keşke gerçi zencide değil ondan anca postacı olurdu

Jackass 3-D: MSarp

29orfo2.jpg

Geri
Üst Alt