#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sarp'ın günlüğünden.

Dün Baros gol attı, sonra kaleden geri gelen topa ben de vurdum, gol atmış kadar sevindim.Mutluyum günlük, nasıl rahat uyudum bir bilsen...

Neden hala ilk 11'de oynuyor? Hoca değişti ama Mustafa hala sahada...:rolleyes:

ben halı sahaya getirsem bu adamı arkadaşlar bana söverler.

Sarpinho-ovic

Hem Brezilyalı gibi teknik,hem de Sırp kadar disiplinli ve soğukkanlı.

BKZ: Yanından adam geçiyor ama hala olduğu yer de duruyor ancak bu kadar soğuk kanlı olunur.(Sırp)

BKZ: Boşluklara çok iyi pas atıyor ya rakibin boşluğuna,ya da tribün boşluğuna,adam teknik beyler(Brazil)

Evet sarp kötü oyuncu, göze hoş gelmiyo topa yakışmıyo ayağı ama şöyle gerçekler var bu takımda hala:

1) Elano diye bi adam var bu takımda, sırf brezilya milli takımında oynuyo diye körü körüne bağlı bi taraftar var arkasında (sırf bu yüzden de azını açıp eleştirmeye korkan bi okadar daha taraftar var). Sarp ın takıma yaptığı katkının %1(abartısız) ini yapmadı daha. Kimse çıkıp Sarp zaten eksi katkı yapıyo tarzı çocukça yorumlar yapmasın baştan söyliyim.

2) Barış diye bi adam var bu takımda, ne topla driplingi, ne pasları, ne top kontrolü, ne top saklması hiç birşeyi Sarptan iyi değil. Tamam Sarp açık ara önde değil hepsinde ama sonuç olarak hepsinde Barışa üstün. Ayrıca kafasını kaldırabiliyor Barış a göre yine az da olsa.

3) Ayhan diye bi adam var bu takımda, gelmiş 30 küsür yaşına eski Ayhan deil, eski press yok eski dayanıklılık yok, top alayım bişey yapayım derken çaresizlikten arkası dönük adama faul yapıyor, rakibe sürekli gereksiz faul kazandırıyor, ve bu çaresizliği yüzünden çok çabuk oyundan düşüyor, çok çabuk kart görüyor.

4) Servet diye bi adam var bu takımda, nezaman bi pozisyonun içinde olsa 15 milyon aynı anda duaya kalkıyo lütfen bi hata yapmasın diye. Tam bir saatli bomba. Güzel maçlar çıkardığı da oluyor. Fakat sürekli korkutuyo. Bence yine de bu 4 kişi arasından nispeten daha iyi olanı. Takımın 4. kötüsü yani.

Gelelim özete; bu takımda bukadar işeyaramaz toptan anlamaz, veya vurdumduymaz rahat adam varken Sarp ın bukadar eleştirilmesi haksız. 11 kişi çıkıyoruz sahaya 4 tanesinin durumu ortada 5. sarp benim gözüme bukadar batmıyor. Tamam süper değil iyi futbolcu da değil, hatta kötü futbolcu evet, ama başarısızlığın sebeplerinde aslan payı onun deil. Bitti.

Artık bıktım her hafta aynı şeyleri yazmaktan. Bu adam hala 90 dakika oynuyor.

Mustafayla ilgili tek bir beklentim var. O da defolup gideceği günü beklemek olacak. Sezon sonu kontratını doldurup Bank Asya veya 3. lige gitmeni bekliyoruz.

mustafa sarpta sorun olduğunu düşünen birinin kafasında sorun var demektir

sahanın en iyilerinden ve son zamanlardaki en iyi yerli transferimiz

Orta sahamızın belkemiği valla bu transferde kimin emeği geçtiyse Galatasaray'a çok büyük faydası dokundu üstelik çok az bir miktar para ödeyerek aldık Sarp'ı,keşke 5-6 sene önce keşfetseydik

mustafa sarp çok kaliteli bir futbolcu mustafaya laf yapanın anlını karışlarım :D m.sarp aynı tymoschuk a benziyo hareketleri futbolu adama 15milyon verip bayer münih aldı aynı kalitede adamı bedavaya aldık m.sarp yabancı olsaydı şuan takımın bir numaralı yıldızı olarak gösterilirdi mustafa'ya çift yönlü demeyen adamında anlını karışlarım her maç 3-4tane şut çekiyor defans yapıyor hücümda yardım ediyor pas yapıyor

:lol: :lol: :lol:

Keske bu adamin ismi Sarpinho olsaydi, o zaman coktan kovulmustu.

Ulan Lincoln'e bile neler yapıldı. İlk sezonunda en azından 5 gol atıp asistler yapmıştı 2. sezonunda asist kralıydı Milan Baros'u gol kralı yaptı. Lincoln'ün Mustafa Sarp kadar değeri yok muydu anasını satayım.

Bu herife ne bir tepki ne başka birşey. Yolda görsem yüzüne karşı söverim o derece nefret ediyorum bu adamdan.

dikkat ettimde forum içerisinde hakkında en çok yorum yazılan futbolcu.topicine yazılan mesaj adeti kimleri sollamış be.

Bu çocuğu seviyorum. :yenieek: Basın Türk oyuncu diye gündeme getirmiyor Sarp'ı. Yabancı düşmanı medyaya sahibiz çünkü.

Bizim yönetimde böyle. Mesela Servet'in bu son 2-3 senede söylediklerini bir yabanci oyuncu söyleseydi direk hemen kovulurdu hic gözünün yasina bakmadan.

Evet sarp kötü oyuncu, göze hoş gelmiyo topa yakışmıyo ayağı ama şöyle gerçekler var bu takımda hala:

1) Elano diye bi adam var bu takımda, sırf brezilya milli takımında oynuyo diye körü körüne bağlı bi taraftar var arkasında (sırf bu yüzden de azını açıp eleştirmeye korkan bi okadar daha taraftar var). Sarp ın takıma yaptığı katkının %1(abartısız) ini yapmadı daha. Kimse çıkıp Sarp zaten eksi katkı yapıyo tarzı çocukça yorumlar yapmasın baştan söyliyim.

2) Barış diye bi adam var bu takımda, ne topla driplingi, ne pasları, ne top kontrolü, ne top saklması hiç birşeyi Sarptan iyi değil. Tamam Sarp açık ara önde değil hepsinde ama sonuç olarak hepsinde Barışa üstün. Ayrıca kafasını kaldırabiliyor Barış a göre yine az da olsa.

3) Ayhan diye bi adam var bu takımda, gelmiş 30 küsür yaşına eski Ayhan deil, eski press yok eski dayanıklılık yok, top alayım bişey yapayım derken çaresizlikten arkası dönük adama faul yapıyor, rakibe sürekli gereksiz faul kazandırıyor, ve bu çaresizliği yüzünden çok çabuk oyundan düşüyor, çok çabuk kart görüyor.

4) Servet diye bi adam var bu takımda, nezaman bi pozisyonun içinde olsa 15 milyon aynı anda duaya kalkıyo lütfen bi hata yapmasın diye. Tam bir saatli bomba. Güzel maçlar çıkardığı da oluyor. Fakat sürekli korkutuyo. Bence yine de bu 4 kişi arasından nispeten daha iyi olanı. Takımın 4. kötüsü yani.

Gelelim özete; bu takımda bukadar işeyaramaz toptan anlamaz, veya vurdumduymaz rahat adam varken Sarp ın bukadar eleştirilmesi haksız. 11 kişi çıkıyoruz sahaya 4 tanesinin durumu ortada 5. sarp benim gözüme bukadar batmıyor. Tamam süper değil iyi futbolcu da değil, hatta kötü futbolcu evet, ama başarısızlığın sebeplerinde aslan payı onun deil. Bitti.

Servet dışında hiçbirine katılmıyorum. İlk olarak Elano sahada yok zaten nasıl kıyaslayabilirsin? Barış, Sarp'tan en az 10 gömlek üstün bir oyuncu ama Barış iyi bir oyuncu olduğu için değil; Sarp oyuncu olmadığı için. Bir kere Barış hamleli bir oyuncu. Defansif anlamda alan kapatan, hücumda boş alanlara çıkan ve sürekli oyun içinde olan bir eleman. Ne kadar beceriksiz de olsa, dikine oynuyor bu da hem savunmanın rahatlamasını sağlıyor hem de defans hattının ileride kurulmasına yardımcı oluyor.

Ayhan ise tek kelime ile Sarp ile kıyaslanmaz.

mustafa sarp aşp i hack lemiş:D hacı bırak allaşkına elano barış falan diyosun biz diyoruz ki yoldan geçen her hangi birini koy daha iyi oynar. cumhur ve musa bundan daha kötü oynayabileceğine inanmıyorum. bursa bu adamı gönderdi şampiyon oldu bi görün bunu:D

Geri
Üst Alt