#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

servet-hakan balta-ayhan akman-barış özbek-mustafa sarp-gökhan zan bunlar asla GALATASARAY topçusu değiller.

İlk 50 sayfadaki mesajlar silinsin. :D Yoksa milletin kirli çamaşıları meydana çıkıyor.

Eskiden Elano konusu en tepedeydi hep, şimdilerde Mustafa'nın iktidarlığı var. :D

ohh sakatlanmis,

musa oynasin denizliye karsi, iyi performans göstersin de

kurtulalim su saptan

Galiba çoğu kişi yazdığı mesajları silmiş, aradım aradım bulamadım fazla olumlu birşey.

Aramana gerek yok, ben söylüyorum işte...

"Mustafa Sarp, Xavi'den daha iyi bir oyuncu, attığı paslar ders niteliğinde..."

İlk sayfalardan okumak daha zevkli, insanlar bir umutla bağlanmış Sarp'a her maç bakıyorlar bir arapasa, oysaki işler sardı Sarp'a :D

sakatlığı ne seviyede, ufak bir sorun mu yoksa , 1-2 hafta mı?

Sakatlandigina inanmiyorum. Carsamba da oynar, hafta sonu da. Hatta sezonu kapatsin dense 2 gun sonra maca cikar. Sozlesmesi feshedilsin bakariz Sarp yine 11'de. Tek sansimiz bu adami astronot yapmak. :o

O kadar çok ters gidiyor ki herşey bu adam sakatlansa bile, ayağı kırılsa bile haftasonu oynar, o sağlık ekibi dünyanın en iyi sağlık ekibine dönüşür.

dualarımız kabul oluo gibi.6ay falan donmesin istiyorum

Bülent Timurlenk'in söylediğine göre 3 hafta yok.

oOOO alan bizim kız bizim heyyy heyyy... Şu anda Galatasaray şampiyon olmuş kadar sevindim. Belki bir futbolcunun sakatlığına sevinmek insanlık adına kötü birşey ama sonuçda bu futbolcu Galatasaraya zarar veriyorsa Babamı tanımam...

Bu arada

https://www.facebook.com/pages/Anti-Mustafa-Sarp/139999732716112?v=wall

Ohh Denizli (kupa) Manısa - Kayseri - Beşiktaş yoksa yasadık :)

Geri
Üst Alt