#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyetinden yapılan açıklamada tedavisi sürdürülen ve takımdan ayrı çalışan Mustafa Sarp durumunun korkutucu olmadığı ve 2 hafta içiresinde genç futbolcunun takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.

:D

Şu adamın oynadıgı hicbi macı izlemicem arkadas dinden imandan cıkarıyor

İki hafta oynamasa kardır arkadaş.Böylece Cana'nın 90 dakika oynayacağı maçların sayısı artacak ve orta sahada döndüğünde kendisine yer bulamayacak.Oturmuş olacak takım.Burada Ayhan ve Barış'a iş düşecek.

valla 2 hafta oynamayacagını duydum kosa kosa foruma geldim.kondisyon falan desen 3 hafta olsa 3 puandan 9 puan cepte demektir:Dbugun aldıgım en güzel haber

Nasıl 3 hafta yok ya. Şok geçiriyorum şu an, olamaz. :(

Geçmiş olsun.

Biraz da tribünden izle maçları,çünkü öyle daha faydalısın.

Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyetinden yapılan açıklamada tedavisi sürdürülen ve takımdan ayrı çalışan Mustafa Sarp durumunun korkutucu olmadığı ve 2 hafta içiresinde genç futbolcunun takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.

:D

Çok genc henuz 18 :D

Ne genci ya adam 30a bastı bole adamlar haber yapıyor ıste :D

Genç Genç. Hay Allahım ya harbiden birileri bizimle birşeyler geçiyor. :D

Medyanin durumu budur iste. 30 yasindaki oyuncuya genc yazmislar - "genc"ten baska sifat bilmedikleri ve/veya kullanamadiklari icin bu sorunlar cikiyor tabii.

30undan sonra futbolu öğrenecek kendisi, kademe atlayacak, maschreano olacak. Ondan genç diyorlar :D

Bunu kutlamamız lazım:yoji::yoji:

Ov ya ye beybi kamon beybi gel yanıma gir kanıma uvvv

Alex Fenerbahçe'de az koşarak 10 kişi bırakıyor, sen çok koşarak bizi 10 kişi bırakıyorsun, ilginç bir durum.

Geri
Üst Alt