#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Kaç hafta daha sakat ?

Kayserispor maçındaki performansı çok iyiydi.

Bende beğendim o kadar iyi oynadı ki,kameralar bile takip edemedi hiç yakalanmadı kameralara.

Mustafa Sarp bugün takımın en iyisiydi. Hep böyle iyi ol!

Birisi çıkıp bugün bana Sarp da oynadı dese yerdim. Adam oynasa da hata yapmadığı sürece anlamıyoruz oynayıp oynamadığını.

Saklanma konusunda Jedi Master seviyesine ulaştı üstad :tiphat:

Bu sefer hiç görmedim sahada

sözleşmesi bitince kaç yıl uzatma teklifi gelecek ? asıl sorun bu !

Benim gözümde -atiyorum- yillik 500 bin euro alip kapasitesinin el verdigi kadar bir seyler yapmaya çalisan Mustafa Sarp, yillik 3.5 milyon euro alip 1.5 sezondur takima en ufak katkisi olmayan Elano'dan daha degerlidir. Zaten istatistikler de bunu dogruluyor : takimda geçirdikleri süre ayni olmasina ragmen Sarp'in Elano'dan fazla golü ve asisti var.

Tabi ikisinin de Galatasaray'da isi yok ama o ayri dava.

Bu adam 40 yasina geldiginde, bu yonetim 3 yillik sozlesme daha yapar oyle bir yonetimimiz var

Bu arada Mustafa Sarpin avukatligini yapan birisi Vikipedi'deki yaziyi degistirmis, yalniz 1980 yilinda total futbola tepki olarak dunyaya gelmistir kismini degistirmemis

[video=dailymotion;xegpmv]https://www.dailymotion.com/video/xegpmv_mustafa-sarp-gscimbom-com-extreme-s_sport[/video]

Böyle adamları takıma dolduranlar utansın yazıklar olsun ya orta sahamızda Barış ayhan mustafa sarp serdar özkan aydın yılmaz gibi adamlar varya vallahi tebrikler

Geri
Üst Alt