#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Nerede oynamis olursa olsun umrumda degil. Isterse sirayla Man U, Chelsea, Barça, R. Madrid gezip gelsin, ben bizde yaptiklarina bakarim. Mesela Rijkaard'i da Barça'dan geliyor diye savunanlar vardi, ben yine de elestirdim.

Evet bir cok gelenler vardi, yüze 90 i da gitti, ama senin gibi futbolcu filan degil diler... Herkes adam gibi futbolcuydu, bizim ülkemzide futbol yok, o yüzden basarili olamadilar, o yüzde sucu onlarda degil, bizde aramaliyiz, Elano gibi profesyonel burda basarilli olamiyorsa, ve bu ilk futbolcu degilse, ozaman problem bizde arkadas

Evet bir cok gelenler vardi, yüze 90 i da gitti, ama senin gibi futbolcu filan degil diler... Herkes adam gibi futbolcuydu, bizim ülkemzide futbol yok, o yüzden basarili olamadilar, o yüzde sucu onlarda degil, bizde aramaliyiz, Elano gibi profesyonel burda basarilli olamiyorsa, ve bu ilk futbolcu degilse, ozaman problem bizde arkadas

Tam aksine. Madem ki iyi futbolcular ve bizim futbolumuz daha geride, bizim ligde çikip çatir çatir futbollarini oynamalari gerekirdi.

Tam aksine. Madem ki iyi futbolcular ve bizim futbolumuz daha geride, bizim ligde çikip çatir çatir futbollarini oynamalari gerekirdi.

bizim ligde Anti Futbol oynanyior, bizim ligde cimlerimiz bile saglam degil, adamlar ayak kirmak icin oynuyor yanindaki duvar pasi nedir bilebilmiyor. bok oynar lar bizde...

Ama sana göre bizim ligimiz dünyanin en iyi ligi dir ozaman

Mustafa mükemmel ötesi bir futbolcu. Maç başı yaptığı pas sayısı 30. Selçuk'un 70 ve Ayhan'ın 61, hatta Yekta'nın bile 37 ki Yekta'nın oynadığı takımda önemli bu konuda. O kadar oyunun içinde değilki maç başı 0,5 faul yapılıyormuş Mustafa'ya. Selçuk'a 3, Ayhan'a 1,3, Yekta'ya 2 civarı faul yapılıyor. Mustafa gene maç başı 0.5 faul yapıyor. Buna karşın Selçuk 0.8 ki Selçuk genelde faul yapmayan bir oyuncu, Ayhan 1.7, Yekta ise 1.2 faul yapıyor.

Komik olan ise şu: Selçuk topla Mustafa'nın 2.5 katı, Yekta 1.7 katı, Ayhan ise 2.2 katı kadar oynuyor süre olarak :)

İstatistikler direk herşeyi görstermezde 2 tane Mustafa 1 tane Ayhan etmiyor :(

Bu hale düşmemizde Mustafa Sarp ne kadar sorumluysa Elano da o kadar sorumlu.

Galatasarayı Dünya Kupası için kullandım demesi ne kadar kaliteli bir insan olduğunu gösteriyor.Bi de bu anti futbol filan bi Fenerli oyunculara Alexe işlemiyor heralde (!)

Sarp konusunda da Elano'ya çevirmek muhabbeti hakikaten üstün bir zeka(!) gerektiriyor.

Mustafa Sarp paf takımımızda bile oynayamaz.Koskoca maçta 1 tane top kapan(hangi maç hatırlamıyorum) adamdan önlibero olmaz

Bir tekmeyle 5 hafta oynayamayacağını bilseydim. ilk tekmeyi ben geçirirdim.

Hadi sağlık ekibi güveniyoruz size, uzatın şu sakatlığın süresini :sad007:

Ülker İdman Raporu : 07 Aralık 2010 Salı (Akşam)

Mustafa Sarp fizyoterapist eşliğinde düz koşularına devam etti.

:sad007: :sad007: :sad007: :sad007:

Galatasaray'da tutturamadıda, Xavi'nin yedegi olarak Barca'da iyi tuttururdu Mustafa Sarp.

Geri
Üst Alt