#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Özledik hocam

alttaki etiketler güzelmis, vieira ekolü. :D:D

kaç haftadır oynamadı ama yokluğunu hiç hissetmedik hatta daha az küfür ederek maç izledik.

Mustafa Sarp fizyoterapist eşliğinde düz koşularına devam etti.

Bizim fizyoterapistin boş günü yok her gün biriyle çalışıyor ama onun için kötü gün olmuştur. Kewell, Arda, Baros'tan sonra Mustafa Sarp'la çalışmak ...

Rıdvan Dilmen'in İniesta gibi oynayamadığını söylediği futbolcu.. Kaç hafta önce oldu ama hala hatırladıkça kahkaha atıyorum :D

B_3540f289d97b59580ab5ac435a5dac4a.jpg

En azından mücadele ediyo ve formasını ıslatıyo.

Verip verebileceği bu. Bonservisi de bedava geldi, unutmayalım..

Haksız kurban ediliyo bence.

En azından mücadele ediyo ve formasını ıslatıyo.

Verip verebileceği bu. Bonservisi de bedava geldi, unutmayalım..

Haksız kurban ediliyo bence.

Mustafa Sarp Galatasaray'a yakışan bi futbolcu değil.Kabul etmekte neden zorlanıyorsunuz.Bedava diye böyle kapasitesi Bank asya olan oyuncularıda almamalıyız.

Galiba sonunda bu forumdaki yazilari okudu bilerek sakatlik numarasi yapiyor, artik utaniyor oynamaktan

Sivas-Konya maçı başlıyor. Mustafa Sarp tam bu takımlara göre oyuncu. Versek havada kaparlar.

15-65-115-165-215-265-315-365. sayfaları sırayla bi okumanızı tavsiye ederim. :) Mümkünse Barış için de Ayhan için de yapın. Hatta Mehmet Topal, Sabri falan. Ben baya eğlendim :) Kupasızlığın gözü kör olsun Mustafa. Hırsın yeter senin.

Herşeyini bu şartlarda bile elin ayağına dolana dolana, ensende tribün uğultusunu ne zaman duyacağım korkusuyla bile vermeye çalışıyorsun.

Geçen haftalarda yediğimiz gole gülen bir adam..

Gitmen için ne gerekirse yapılmalı!

Adamın arkasını evliyalar yalamış.Takımın en karışık olduğu ve bazılarının yuhlandığı günlerde gene unutulup gitti :D Aslantepe'deki ilk maçta, sahaya çıkacak ilk kişi olursa şaşırmam.

ve benim prenses sureyyam :ask:

icinden pis pis gülüyordur, o yokken de kaybetmeye devam ediyoruz ya.. )))

sorun degil, o yenilgiler Sarp'la daha cok aci verirdi bana )

yeterki oynamasin

Geri
Üst Alt