#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

adami ön liberoya koyuyorlar, bir bakiyorsun, forvet arkasi oyniyor.

ya varya, gercekten b.k gibi bir kadromuz var

yahu Sarp, Özbek falan, bunlar Galatasarayin 18 kisilik kadrosunda olmamalilar ama ilk 11'in bankolari bunlar ya, güler misin, aglar misin.

Sarp kim ya Allah askina, nerden, neden, ne icin galmis la bu adam bize

Aynen aga.Sabahtan akşama kadar ıslak odunla döveceksin bunları.

Galatasarayda mevkisinin form itibarıyla en iyi adamıdır.

Helal olsun! Macin adamiydi resmen, top ayagina yakisiyor, vücudunu cok iyi kullaniyor, top sakliyor, iyi pas veriyor, cok iyi mücadele ediyor, golünü atiyor!

İlk yarı hataları vardı ancak 2. yarı muhteşem oynadı.Attığı golle de takımı kurtardı.Helal olsun.

Hırsına bayılıyorum. Tam bir Galatasaraylı. Yürüyedur Aslanım.

:asd:

adami ön liberoya koyuyorlar, bir bakiyorsun, forvet arkasi oyniyor.

ya varya, gercekten b.k gibi bir kadromuz var

yahu Sarp, Özbek falan, bunlar Galatasarayin 18 kisilik kadrosunda olmamalilar ama ilk 11'in bankolari bunlar ya, güler misin, aglar misin.

Sarp kim ya Allah askina, nerden, neden, ne icin galmis la bu adam bize

abi öyle haklisin ki, hadi takimda baska ön libero yok, Cana hele ilk geldigi zaman cok formsuz ve hali yoktu. Ama Sarp in oynadigi maclar, Baros bile Sarp tan daha defansif duruyordu... begenmedigimiz Elano onun acigini kapatmak icin kac mac kötü oynadi... Ve Karsi tarafin atagi bitince, Sarp ancak dönüyordu, bazen den libero oluyor... ne yaptigi belli degil, hic bir zaman adam akilli press, ve top calma yapmadi, zaten kaydigini cidden ben hic görmedim ,tek bildigi sey AQ demek

bu adama eski yazılanlara bakın birde şimdikilere bakın :D

Mustafa yaptigi her kosu ile ne kadar atletik olmadigini gösteriyor. Adamin kosmasinda bir tuhaflik var. Sanki cok zorlaniyor.

Futbolcu dedigin atletik olmasi lazim arkadas.

Tamam, bazen hirs + istek oluyor Mustafa'da, ama teknigi olmadigi icin bu hirs ve istek adamin alehine isliyor. Top ayagina karisiyor resmen.

Bu adam nasıl Galatasaray SK nın topcusu olur inanamıyorum . Eminim avrupa klübleri bizim kadroya bakıp dalga geçiolardır.

Ucuz etin yahnisi yenmez, atasözümüzün ete kemiğe bürünmüş halidir.

Milli maçta oynasa kötümü olurdu bence Fatih hocanın en büyük yanlışıydı.Mustafa Sarp ın oynaması lazımdı.

Adam en formda oyuncumuz o bölge için. Göstermelik kadroya çağrıldı , oldu bitti. Ceyhun yerine oynamalıydı.

Fatih Terim Hamit 'in umursamaz oynayacağı düşünemedi herkes gibi. İlgisiz Hamit 'in yerine Sarp olsaydı ortasahamız bu kadar cılız olmazdı bu gece.

Evet ya.

Topal ve Sarp o maci cevirirdi. Golleriyle degil, ama oyunlariyla tabii.

Güle güle dünya kupası.. ah hocam oynatsaydın Sarp + Topal'ı.

10 numara transfer yapmışız. Adam resmen Barışla Topala gözdağı verdi. Ki bu performansla bu adamı 2side kesemez.

helal olsun Sarp sana iyi bastırıdn orta saha dinamosu

Anti-Sarplar nerede ? :D:D:D:D:D

Filinta gibi DM. Savunmasına, ayretten kafasını çalıştırmaya devam ediyor.

Mustafa Sarp'ın iyi oynayacağını ilk Tobol maçında anlamıştım ama bu kadar iyi oyun benide çok şaşırtıyor.. Yürüyedur..:)

Aslanım benim be süpersin sarp

Topal'dan daha iyi oynuyor bu sıralar. Yalnız topal ile ikisi çok fazla defans oynuyor. Biri oynamalı sadece. Yanlarında ise Ayhan veya Barış olmalı..

İlk geldiğinde büyük takım topçusu değil, Galatasaray'ı kaldıramaz ama umarım beni yanıltır demiştim.. Bugün yanıldığımı anladım.. :o

Çok iyi oynuyor.Nazar değmesin Maşallah..

images

bence mehmet topaldan çok daha güven verici bir bilek yumuşaklığına sahip, beni çok şaşırttı

Bence bu maçın yıldızıydı.

görünmeyen kahramanlardan...

Mustafa Sarp çok iyi performans gösteriyor.Bursasporlular çok pişmanlar ellerinden kaçırdıklarına.

Mustafa Sarp'ın yerine Hüseyin Çimşir'i izlemek ne kadarda zordur şimdi onlar için... :D

Mustafa çok iyi bir oyuncu

ama ben Galatasaray gibi hedefleri büyük bir takımın 11 oyuncusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Linderoth gelince klubeye çekilir zaten yüksek ihtimal

Mücadelesi takdir edilmeli

bu sene gerçekten takımımızın dinamosu ve gizli golcüsü.transfer edildiğinde bu kadar yararlı ve kilit adam olacağını düşünmemiştim.Helal sana Mustafa

Okan Mustafa Sarp Allah'ın lütfu lan böyle oynayan adama can kurban.

Ibretlik yorumlar :D

Görünmeyen kahraman yorumuna bittim. Adam harbiden görünmüyo maçta devamlı saklamıyo. Refakatçı orta saha. Biz iki kuruş para için kıçımızı yırtalım, bu adam Galatasaray'da top oynayabilsin artı üstüne milyon €lar alsın. Hayat bunlara güzel.

Geldiğinden beridir üzerine hiçbir katkı yapmayan Amerika'daki soygunlardaki hırsızları kovalayan polisler gibi sadece rakip kendi sahamıza girince peşinden takip eden ne bir müdahale yapan ne de pres yapan bir futbolcu.Verilen paralara yazık!

Eskilere bakarken benim yorumlardan birine de denk gelirsiniz belki. Şimdiden söyleyeyim. Ben de övüyordum Sarp'ı geçen sene. :D

Sarp'in geldigi sezon Manisa'ya gönderilen Mehmet Güven'e yazik. BAM'i, Elano'yu, Culio'yu top diye oynar.

Culio'yu top diye falan oynayamaz abartmayalım da Sarp'ttan her türlü iyidir MEhmet Güven tabi ki :) Mustafa Sarp'ı Halı sahada maça çıkarsan çorbadan oynar ancak, o derece :D

Geri
Üst Alt