#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp futbolu bıraktıktan sonra bu kulüpte TD olarak devam etmeli.

mustafahoca.png

Ne günlere kaldik ya :D Yazik lan bu Galatasaray´a.

Mustafa ne demek istemiş? Stoperler ileri çıkarsa bekte oynayanlar stoperin yerine mi geçsin demek istemiş? Halbuki beklerin böyle bir görevi olabilir mi? Bek dediğin yavaştan yavaştan çizgiye yakın öne doğru çıkar. Defansın biri çok öne çıkıyorsa onu önlibero oynayan adam kapatabilir.

Yani bu durumda Ayhan 'ın ve kendinin yapması gereken işi Sabri veya Insua yapsın demiş. Böyle bir futbol bilgisi? Pes!

Hey yavrum M16 gibi maşallah tuttuğunu indiriyor !

Reis sen olmasan ortasaha denen şey olmayacak. En çok sana güveniyoruz !

Yarın oynanacak Gaziantepspor maçında eminim yine bir maestro gibi ortasahayı yönetecek. Takniği ile bizleri büyüleyecek.!

Mustafa ne demek istemiş? Stoperler ileri çıkarsa bekte oynayanlar stoperin yerine mi geçsin demek istemiş? Halbuki beklerin böyle bir görevi olabilir mi? Bek dediğin yavaştan yavaştan çizgiye yakın öne doğru çıkar. Defansın biri çok öne çıkıyorsa onu önlibero oynayan adam kapatabilir.

Yani bu durumda Ayhan 'ın ve kendinin yapması gereken işi Sabri veya Insua yapsın demiş. Böyle bir futbol bilgisi? Pes!

Maşallahı var adamın! Mourinho gibi Maşallah

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp için Galatasaray oyuncusu olamaz, çok yetersiz gibi cümlelere katılmıyorum. Mustafa Sarp şu an Galatasaray kadrosu içerisinde yer alan bazı futbolculardan çok daha iyi bir futbolcu. Öncelikle son dönemlerde futbolunu inanılmaz geliştirdi. Ayrıca futbolunun en olgun çağına geldi ve en olgun çağını Galatasaray'da geçirecek. Mustafa Sarp'i beğenmeyen kişiler var ama neden beğenmiyorlar bilmiyorum.

Mustafa Sarp enerjik, dinamik, hırslı bir futbolcu. Barış Özbek'ten daha iyi paslaştığı bir gerçek. Onun gibi zırt pırt düşmeyeceği, kendini yerlere atmayacağı ve artislik yapmayacağı kesin. Mehmet Topal'dan çok daha fazla dinamik, hareketli ve enerjik olduğu da bir gerçek. Çok koşan adamlar deyince hemen Barış ve Ayhan diyoruz. Mustafa Sarp denen adam onlar kadar koşmakla kalmaz, onlardan da fazla koşar.

Mustafa Sarp orta sahada sakatlıklar olduğunda çok yararlı bir alternatif olacaktır. Hatta Barış Özbek ve Mehmet Topal'ı kestiği maçlar olursa hiç şaşırmayın.

Mustafa Sarp oynadığı maçlarda takımımızın nefesi ve dinamosu görevini görecektir.

:asd:

Geçenlerde bir yerde okumuştum arkadaşın biri yazmış.

Hafta boyunca bir sonraki maç için herkes kendine göre ilk 11 belirler, kadrolar kurar, ilginç olan tarafı hemen hemen hiç bir hayali kadroda Mustafa Sarp yer almaz. Maç günü kadrolar açıklandığında Mustafa teknik direktör farketmeksizin ilk 11 de olur, bu da yetmez 90 dakika sahada kalır, biz de maç başında kahırdan duvar döveriz.

sende hic utanma yok mu ya. takimi hep on kisi birakiyorsun.

mac da devamli seni takip ediyorum. hep top tan kaciyorsun. kimseye yardim etmiyorsun. ikili mucadeleden hep kaciyorsun. bizim kaleci topu atacak birini ariyor, sen de sirtini donup orta sahaya dogru kaciyorsun.

birisi sana top atiyor, ya ayn adama geri veriyorsun, ya hemen baskasina .

hic soyle topu allip one dogru oynayim demiyorsun. hep geriye hep geriye pas. tabi en kolayi o demi..

bu nasil mantik be!. hic mi mactan sonra, o macin tekrarina bakmiyorsun. ve utanmiyorsun. takim arkadaslarina ve taraftarlarina bu saygisizgli nasil yaparsin.

Hagi, lutfen ama lutfen, aksama oynatma sunu . Lutfen......en azindan o zaman esit sartlarla mucadele ederiz gazianteple..

Maalesef bugünkü maçta da muhtemel 11de gözüküyor :( yahu o bölgede Cana reis var zaten ne gerek var topla oynamaya korkan bu adama; koy kewelli sol açığa da hücumda etkili olalım biraz

Mustafa "The Mozart" Sarp. #16

Kim demişti "Mustafa Sarp'ı düğünümde bile oynatmam" diye?

bu adam kulüpten gidince messiyi almışız gibi sevinicem, Allahım göster o günleri bana....

Bu adamda şeytan tüyü var sanırım Rijkaard, Hagi, Yönetim hiç kimse bu adamdan vazgeçemiyor inanır mısınız geçen gün bu adamı eleştiriyodum öz babam ne dese iyi? '' Oğlum ne istiyosun mustafadan maşallah manken gibi çocuk fiziği de sağlam dedi'' :asd: yemin ederim ki bu adamda şeytan tüyü var. :asd:

Yalnız ben en çok şunu merak ediyorum bu adam Bursadan gitti Bursa şampiyon oldu, Galatasaray'a geldi nerdeyse galatasaray küme düşüyor sizce bu bir tesadüf mü?

Bu adamda şeytan tüyü var sanırım Rijkaard, Hagi, Yönetim hiç kimse bu adamdan vazgeçemiyor inanır mısınız geçen gün bu adamı eleştiriyodum öz babam ne dese iyi? '' Oğlum ne istiyosun mustafadan maşallah manken gibi çocuk fiziği de sağlam dedi'' :asd: yemin ederim ki bu adamda şeytan tüyü var. :asd:

Yalnız ben en çok şunu merak ediyorum bu adam Bursadan gitti Bursa şampiyon oldu, Galatasaray'a geldi nerdeyse galatasaray küme düşüyor sizce bu bir tesadüf mü?

Seneye giderse sampiyonuz :)

Mustafa Sarp'a maestroluk görevi verilmedikçe başarılı olamayız, yerseniz.

ben mustafa sarpa kızmıyorum, bizi mustafa sarpları izlemeye mecbur bırakanlara kızıyorum. ne yani şimgi hagi gelse beni halı sahada beğenip galatasaraya alsa hayır ben oynanam mı diyeceğim.

Geri
Üst Alt