#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Benim aklımın ermediği şimdi bu adam oyuna girerken,Tugay hocam eline almış taktik bilgileri,direktif veriyor..

Sarp kafasını sallıyor,dinlemiş gibi yapıyor..

Sahada onu hep uyguluyor mu bu adam hep oynuyor?

İşin saçmalığına bak,yani şöyle bir diyalog mu geçiyor?

Tugay:Mustafa oyuna gir ve kaybol,arada geriye pas yap,dikkat çekme sakın..

Mustafa:Her zaman hocam rahat ol..

Bumudur..

Eğer bu adamın taktiksel açıdan verimliliğine inanıyorsa teknik heyet onlar çıkıp bize,bu adamın sahada ki işlevini anlatsın ben çözemedim!

Bülent kaptanın attığı büyük bir kazık oldu maalesef.

Bu akşam senden gol ve goller, asist ve asistler bekliyorum ihtiyar delikanlı. Al bu maçı bizim için.

Bugün oyuna girdikten sonra orta sahada iyi işler yaptı. Yekta'dan daha faydalı oldu. Birde asisti var. Oldukça faydalı oldu.

Spiker (Trt Hd deki) ilk yarı tek ön libero diye ağlayıp duruyordu, 2.yarı Mustafa sarpın girmesi çok doğru felan dedi tabi 2.yarı 2 gol ve sayısız pozisyon yedik.

2.yarı başladıktan 1 dakika sonra maçı açabildim. 70. dakikaya kadar Yekta'ya saydırıyordum hiç birşey yapamıyor diye.:o

M.Sarp'a bile doğrum hamle dedirttik. İyice t*şak geçmeye başladılar. Anadolu takımı bile olamayız. Ne hallere düştük. Lanet olsun.

Kazayla asist yaptı anasını satıyım,bal mı sürüyor anlamadım ki..

Gene formayı garantiledi! :(

Yanlışlıkla yaptığı asistle, Ayhan'ın 3 maçlık cezası, Barış'ın sakatlığı ve bugün Neill ön libero başladığı maçta 3 gol yediğimiz düşünülürse (onla hiç alakası yok halbuki, ama sürekli yorumcu Sarp Sarp diye tutturdu), sezon sonuna kadar banko oynar, sözleşmesi de 2015'e kadar uzar, geçmiş olsun hepimize.

Nice küfürlere Sarpinho.

Geri
Üst Alt