#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

O bir sihirbaz.

tam bir Casper ,ne hücumda görünür ne defansta .Zaten hayalet olduğu için kornerlerde arka direkte radara yakalanmıyor.

Bakırköy'de doğmuş vay be :D

Herkesi hemşerisi yaptı 2 senede..

0065c5b4.gif

Forumun en hit köşesinden reklam vaadediyorum

Mustafa Sarp

Senin yuzunden tavuk katili oldum

Birak yakami artik, bir birak, bibrak, bibrak, brak..

Dünyada futbolcuya hiç bir yönüyle benzemeyen bir seni bir de eski fenerli Faruku biliyorum koskoca futbol aleminde..

Bu adamı görünce neden bende futbolcu olmayayım diyorum...

sende suç yokki senin vereceğin katkı bu kadar seni alan ve oynatanlarda suç var

serbest vuruştan gol atmadan gitmesin bu takımdan ! Zaten onu da yaparsa direk başkan olsun kulübe.

gelen gideni aratır derler Mustafa Sarp gider bizim yönetim daha püsküllü bi bela bulur merak etmeyin

gelen gideni aratır derler Mustafa Sarp gider bizim yönetim daha püsküllü bi bela bulur merak etmeyin

Mümkün degil ki.

Hürriyet vardi bir tek, Mustafa dan kötü oldugunu säylenemez. Adam hic degilse faul yapabiliyor.

Hüseyin var, Bursadaki, o hic degilse ikidebir forvet arkasi gibi oynamiyor, iyi, kötü, hocanin koydugu yere, yani ön libero olarak birseyler yapmayi calisiyor.

Mustafa gibi bir ön libero ben hayatimda görmedim.

Bu ligde Mustafadan da kötü bir ön libero varsa, vay anasini.

Sen şu kulüpten çek git.Maaşımı senin üstüne para olarak vericem.yeterki git...

Cok humanist bir futbolcu. Yesillik, cimler lay lay lommmmmmmmmmmmmmmmmm savasma sevis modunda bir futbolcumuz. Sahada cok insancil. Kimseye zarar vermez cimlere de zarar vermez. Øyle sahada yesillik kirlarda gezinti yapiyormus gibi gezinti yapar, utanma Mustafa utanma raki masasi ac bir de saha ortasina. Servet'te turku søyler bir iki tane de futbolcu katilir ahaaaaaaaaaa en azindan Mustafa sahada birsey yapiyor deriz.

Takım hücumdayken DMC,defanstayken AMC oynayabilen büyük yetenek Mustafa Sarp.

Geri
Üst Alt