#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sana o lisansi veren insanlarin seni futbolcu diye pazarlayan menejerlerin seni aklini seveyim.

Gecen sezon oynadigi bir kac maci disinda, hakki var cok ust duzey bir oyun oynuyordu. Yanilmiyorsam yenildigimiz ankaragucu macina kadar balonu sonradan patladi

Ulan yemin ediyorum aynı antremanları yiyip aynı kondisyona ulaşayım bu adamdan 10 kat daha iyi top oynarım.Top rakipteyken izliyor bildiğin.Ne pozisyon alma var ne pres var ne bir sertlik.Bu adam hayatında bir defa kayarak top çalmış mı acaba?

İsteyen olursa bonservisi bedavaya hatta üstüne para verip gönderilmeli

Bu adam maç özetlerinde kendini bir izlesin ondan sonra herşeyi kendi vicdanına bırakıyorum

B_825156f1d283419616438b5bf9b52cf4.jpg

Bir dönem Orhan, Cihan, Volkan kazmaları musallat olmuştu takımın başına, o zaman da çok kötüydük ligde 6. filan olmuştuk, tromso faciası vs. vardı şimdi de Barış, Ayhan, Mustafa ve halimiz ortada... Bu Galatasaray'ın kaderi midir nedir her dönem böyle bir kazma üçlü takıma damgasını vuruyor, her şeyin önüne geçiyor :D

Arkadaslar bu BAM olayi ilk kim uydurdu? Kimden cikti bu "kelime"?

Bizim forumdan diye biliyorum ben?

Dün Trt türkteki "10 numara" programini izledim, Ali Ece BAM diyip durdu Baris-Mustafa-Ayhan icin, diger yorumcular ve sunucu baya gülüyordu, yani onlarin da haberi vardi BAM`dan. )))

BAM'in olmayisi Galatasaray icin büyük bir avantaj diyordu bu arada Ali Ece.

Pazar günü ise "herseyfutboldir" prgramini izlemistim, orda da fenerli bir yorumcu BAM yok, bu yüzden iyi oynadi Galatasaray demisti )))

Ayrica Ali Ece baya forumlarda takiliyor galiba, dün "bi forumlara göz atsalar" diye konustu bir konu hakkinda, hatirlamiyorum simdi )))

sezon sonu yolcudur abbas. bizim mahalle takımına koy bunu ortasahaya ordada defansa verir daha yanına pas veremiyo al ver geriye..

samiyende değil Aslantepede oynuyosun saha büyük mekanda bile kötüsün be...

s

Geri
Üst Alt