#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

sarı kart sınırında çok oyuncu var diye rotasyon yapacakmış hagi, sarp da sınırdaki isimlerden biri, eğer yarın sarp oynamazsa bilin ki fener maçında ilk 11 :(

ne lanet futbolcu bu sarp ya, nezaman oyuna girse takim geriye düsüyor.

Lanetli bu adam. Oyuna girdiğinde yaptığı birkaç pas ile o mesajı verdi de anlayamadım. Oynadığı tüm takımları rezil edecek kadar kötü oyuncu(?)...

beyler işin cenabetlik, lanetlik, uğursuzlukla ilgisi yok

bu adam girince ortasaha rakibe geçiyor olay bu

takimdaki cenabet.. bursadan bize geldigi sene bursa sampiyon oldu.. bu gitmeden biz ilk 10a giremeyiz gittikce kötülesiyoruz.. hamama yollayin 1 hafta cikmasin ordan

Yahu tamam adamın futbolcu özellikleri çok kötü ama bu maçta resmen bir uğursuzluk bir şey vardı yani. Girdikten sonra ilk dakikalarda oldukça faydalıydı, 2 tane top kaptı, çalım atıp takımı atağa kaldırdı, duvar pasıyla pozisyona giriyordu az daha, ama 2 gol yiyince yine kabak onun başın patladı...

He heeeee hala uğursuzluğa bağlayın, hala takım kötü değil diyin, hala yönetim kötü demeyin... Evet evet uğursuzluk var, takım Dünya düzeyinde, ama büyü var evet evet evet.

He heeeee hala uğursuzluğa bağlayın, hala takım kötü değil diyin, hala yönetim kötü demeyin... Evet evet uğursuzluk var, takım Dünya düzeyinde, ama büyü var evet evet evet.

Her şey yerlerde sürünüyor, takım kötü, teknik kadro kötü, yönetim kötü evet, ama bunlar bile bu maçı kaybettirmezdi bize bugün.

Bu adam için kelimeler kifayetsiz kalıyor! Girdi ve maç döndü :asd:

Bu adamın görevi önde gittiğimiz maçın 60-70 . dakikasında girip maçı kaybettirmek

IeuPU.png

Messiden sonra skora en çok etki eden oyuncu..Tam aranan 10 numara:)

Giderken bide tazminat isterse allah ne verdiyse söverim bu adama !!!

Git milletvekili felan ol hazır seçimde yaklaşmışken , senin işin futbol değil.

Geri
Üst Alt