#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

sürekli aynı filmi izlemekten bıktım usandım.

takımım önde götürüyor maçı. her teknik direktörün yapacağı gibi oyunu domine etmek isteyen rumen yıldız aktör Hagi, maçın son bölümlerine yaklaşırken, yardımcı erkek oyuncunun sırtına vurur, '' hey sen adamım, onun işini bitir dostum. '' der. esmer genç, sahaya girer ve silahı tutar. ateş eder. mermi skor tabelasına isabet eder...

devamı haftaya, seyrantepe stüdyolarından canlı yayınla...

Fransız asıllı Müslüman oyuncu

Futbola Fransız

İçinden çıkılamayan kabus gibi birşey...

Tabelaya direk etki eden bi futbolcu

bu sene gerçekten farklı.. takımdaki uyum had safhada bu sene kupalar geliyor bu sene benim yılım olacak. bambaşka bir mustafa var 5:15 AM Jul 9th, 2010 via web
.

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

4-3-3'e uygun bir adam çok net. olumsuz bir hareketini de göremedim bugün. o bölgede oynayacak adam zaten yetenekli bir adam olacak değil yani. takımın en yeteneksizi o bölgede oynuyor. daha önce başka bir konu altında bu dersi göstermiştim size.

Mustafa Sarp için eski yorumlara bakıodum bunu buldum :D:D

Alex ile Mustafa Sarp arasındaki tek fark:

Alex maçı tek hareketiyle çeviriyor; Mustafa Sarp hareket etmeden çeviriyor..

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

cimbomlu taraftarlar bursaspor’dan transfer sezonunda elinde bonservisiyle gelen mustafa sarp ile gurur duyuyorlar.

Tobol ve gaziantep maçlarında golcü kimliğini de gösteren mustafa sarp ayrıca defansın önünde de emniyet sübabı olarak görev yapıyor. Galatasaraylı taraftarlar mustafa sarp’ı transfer eden yöneticileri de kutladılar.

:d:d:d:d:d:d:dd

Bu adam Cuma akşamı 1 dakika bile oynarsa maçı Fenere verebilecek kapasitede bi adam.

bazi futbolcular yillarca calisir didinir durur bir efsane olabilmek icin, ama mustafa sarp sirf iki sezon icinde en bazit nasil unutulmaz bir efsane haline gelecegine göstermistir türk ve dünya futboluna.

Adam babacan beyler.

mustafaSarp_sabri_sev.jpg

Fenere gol atarsa seneye banko 11de. Umarim korktugum basimiza gelmez.

Fener maçına girerse maçın kaderi değişir.85.dakikada 2-0 önde olsak Musti girer 3-2 yeniliriz o derece.

Bu adam ugursuz oyuna gırdıkten sonra ne hıkmetse hep gol yıyoruz

Geri
Üst Alt