#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

asarp9688276496855e2aby.jpg

Dünyanın en etkili orta sahası bizde ve Barca'da.

Biri BİX(Busquets,Xavi,İniesta) diğeri bizde ki BAM (Barış,Ayhan,Mustafa)

Biri devrim yapıyor diğeri tarihi tersten yazıyor.

Biri sürekli topu ileride tutup,hapsedip,rakibi boğuyor.Diğeri yan pas,hatalı pas,geri pas yapıp gölge pres yaparak alan boşaltıyor.

Sonuç:Biri Uzay Takımı diğeri ise kendi liginde bile ruhunu hapsetmiş artık maalesef.Diğeri de maalesef biziz.

Çok üstüne gidiyorlar bu adamın.Busquets'den,Alexander Song'dan,Xabi Alonso'dan bir farkı yok.Sadece günah keçisi. Seneye takımda kalmalı

kesinlikle katılıyorum merih renkdaşıma,MUSTAPHA SARPH

Millet tutturmuş box to box diye.Ulan De Jong,Vieira ne top oynamış. Mustafa Sarp seneye bu takımın direncini oluşturan önemli parçalarından biri olacak.Beğenmedimğiz Barış'ı Genoa istiyor.Yerlilerin hakkını verelim kardeşim

Merihcim resmen benim söyleyeceklerimi söylemişsin,repini verdim kardeşim

Golü var ordan.

Çok üstüne gidiyorlar bu adamın.Busquets'den,Alexander Song'dan,Xabi Alonso'dan bir farkı yok.Sadece günah keçisi. Seneye takımda kalmalı

abi bende aynı fikirdeyim,mustafayla barışı aynı kefeye koymam fakat xabi alonso baya bir futbolcu ya o kadarda diyil :D

antepe attığı gol dün gibi aklımda,gidip formasını almıştım o dakka

Yabancıları sevin siz. Kim kardeşim Baros.Orasına burasına çarparak senede on gol atar.Cana kim.Şovmen.Mustafa gibi formasını yırtacak kadar taraftar mı ulan? Pino kim at hırsızı? Keita zaten disiplinsizdi.Stancu cemaatçi. Unutmayın Baırş,Mustafa gibi değerlere sahip çıktığımız gün yükseleceğiz.Türk takımıyız gerekirse 11 Türkle oynayalım ulan.

--------------Aykut-----------------

--Sabri--Gökhan--Servet---Hakan----

-------------MUSTAPHA--------------

----AYDIN-----BARIŞ------AYHAN-----

--------YASER-------BATDAL----------

nasıl beyler

--------------Aykut-----------------

--Sabri--Gökhan--Servet---Hakan----

-------------MUSTAPHA--------------

----AYDIN-----BARIŞ------AYHAN-----

--------YASER-------BATDAL----------

nasıl beyler

Yaser gibi bir yeteneği nasıl harcadık aklım almıyor.Aydın Türkiye'nin en iyi sağ açığıdır.

ve barış o nolooklarıyla 1o numero oynamayı sonuna kadar hakediyor bence

geride çürütüldü barış reis. ofans özellikleri çok iyidir.

fener maçında en güvendiğim adam benim büyük maçların adamı sarp reyis öle abudik gubidik maçlarda kendini fazla kasmaz görün şimdi fb maçındaa nasıl oynıcak

Geri
Üst Alt