#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp bu takimin ruhu ve yuregidir ve takim bu durumdayken kesinlikle Culio gibi oyunculara tercih edilmelidir ayni fikirde olanlar like etsin:):)

Mustafa Sarp bu takimin ruhu ve yuregidir ve takim bu durumdayken kesinlikle Culio gibi oyunculara tercih edilmelidir ayni fikirde olanlar like etsin:):)

Katılıyorum kardeş, hatta bence kaptan olarak çıkmalı bu rakibe korku salmamızı sağlayacaktır.

Begen yada paylasa bas ! ;):)

Mustafanin Galatasarayla anlastigini ilk ben soylemistim, simdi bir haber daha vereyim Mustafa bir super lig takimi ile anlasti. Dusme tehlikesi filan olmayan bir takim bu. Anlasmadaki tek sart Galatasarayin onu gonderip gondermemesi. Eger biz gonderirsek ki kuvvetli bir ihtimaldir seneye kendisini baska bir super lig takiminda izliyecegiz.

Scoutgsden herhangi bir üye böyle diyor :)

Zaten gideceği belli.

Demokratik Kongospora gider ancak

Seneye 10 numara verilmeli.Özgüven patlaması ile ilk geldiği gibi coşacaktır. Arka direklerin golcüsü, Sarp baba

FM tabiriyle; 'tireless midfielder'. Baka baka yorulmuyor kocum.

Aslinda iyi oldu ankaragücü karsisinda alinan yenilgi.

Artik kendileri bile "biz girdik, mac gitti, la oha" diyorlardir.

Bu mactan sonra, seneye kadroda Baris ve Sarpi olmayacagi kesinlesti diyebiliriz.

Ayrica Hagi'nin de hic bir sansi kalmadi. Hatta yaptigi degisikliklerle maci veren adam oldu kendisi, iyi oldu, iyi.

M.Sarp'ı bünyesi kabul edecek tek kulüp:

xeeuyu.png

Mustafa Sarp da yok artık bahane edilecek.

Mağlubiyetlere devam.

a1ac1675.jpg
[/URL]​

0651e6e2.jpg
[/URL]​

cc6443a6.jpg
[/URL]

Maci izleyen adam defol git