#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

lig tv nin ofsayt çizgisini çekmesine gerek yok direk mustafa ya bakılarak anlaşılabir ofsayt olup olmadığı

Bir pozisyon Sarpa bakiyorum at gözlügünü takmis forvet mevkisine kosuyor, topa bakiyorum bizim oyuncular kaleciye geri pas atiyor, bunun kadar gereksiz bir oyuncu olamaz.

Ne görüyorlar bizim göremedigimizi bilemiyorum

Pozisyonların %90'lık kısmında geriye dönüyor, takımın hücum gücünü oldukça olumsuz etkiliyor. Nereden bakarsan bak, kötü oyuncu.

Allahım seneye de görmek istemiyorum takımda. Lütfen gitsin

Sübhaneke dinimiz amin.

Kötü oynamadı ama şu geri pasları çıldırtıyor insanı.

Pozisyonların %90'lık kısmında geriye dönüyor, takımın hücum gücünü oldukça olumsuz etkiliyor. Nereden bakarsan bak, kötü oyuncu.

Bugünkü vücut çalımı enfesti. Çakılı orta saha olarak oynadığı gördük ama bugün çakılı kanat oyuncusuda olabileceğini kanıtladı.

Stancu'nun soldan bindirdiği atakta 15 saniye ofsaytta koşmaya devam etti. Stancu topu çekti mustafa hala ofsaytta. Top manisalılara geçti mustafa hala ofsaytta. Florya'da bile ofsaytta yaşıyodur bu.

Çakılı orta saha çakılı kanat nedir hiç anlamıyorum.

Saçma sapan konuşmayın, normalde kötü oynasada bugun kötü oynamadı.

Bugünkü vücut çalımı enfesti. Çakılı orta saha olarak oynadığı gördük ama bugün çakılı kanat oyuncusuda olabileceğini kanıtladı.

Bir şey diyeceğim de bu adam için, terbiyem müsade etmiyor. :) Sen, içinden geldiği gibi duygularıma tercüman olabilirsin.

Bugün maçın sonlarına doğru sağ kanat ön libero oynadı. Enfesti.

Her zamanki gibi bizleri kanser etti.

Sarp'i izlemek futbol adina cok buyuk bir zevk veriyor. Bugun cok gunundeydi.. Attı, attırdı, oynadı, oynattı. Takiminin beyin gorevini ustlenmis tam bir maestro gibiydi.

Sarp'i izlemek futbol adina cok buyuk bir zevk veriyor. Bugun cok gunundeydi.. Attı, attırdı, oynadı, oynattı. Takiminin beyin gorevini ustlenmis tam bir maestro gibiydi.

Keske attirsaydi. Futbolundan daha az sasirtici olurdu. :o

Sağ açık da oynadı ya olay bitmiştir artık.

Geri
Üst Alt